Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek a muszlim és a fekete pasik férfiasabbak mint a fehér európaiak?
A legtöbb barátnőmnek a fekete pasik tetszenek, és most van egy új arab srác osztálytársunk aki mindenkinek bejön. Most rám kezdett el nyomulni és most valahogy én is azt érzem, hogy sokkal férfiasabb mint a többi tutyimutyi fehér pasi. Izmos, szakállas, egyszerűen férfi.
Lányok ti éreztetek hasonlót?
18/L
Én férfiként is azt mondom, hogy tud egy-kettő férfiasabb lenni, mint az európaiak zöme. De ezek közül sok csak külsőre. Most attól, hogy nagyon akar b*szni számomra nem férfias. Sokkal több mindent jelent számomra azt, hogy valaki férfi. Persze nyilván sok minden mást mint a nőknek. De az, hogy alapvetően gyávák és nem bírják a fájdalmat nem éppen férfias viselkedés. Hiába van 1-2 öngyilkos merénylő, az egy hosszú folyamat és alapvetően akkor is gyávák. Az európai férfiakat pussynak tartják, de gyakran még 2 arab is elmenekül előled, nem hogy 1. Ostobának nem mondanám őket, de primitívnek azok, de van amihez nagyon is jó eszük van.
A feketéket, hogy lehet vonzónak találna azt sosem fogom tudni megérteni. De ők még csak nem is férfiasabbak. Inkább csak szörnyetegebbek:D Engem se tudott még lázba hozni egy fekete nő sem. És nem vagyok olyan ostoba, hogy azt gondoljam jobbak az ágyban. A feketék is megmondják, hogy nem jobbak és nem csak azért, mert a fehér lányok jobban cumiznak. Bár ezt 3 különböző néger ismerősöm is mondta, hogy ők maguk is sokkal szebbnek látják a fehéreket és nem csak a nőket.
Valamire való fehér nőnek, se gorilla, se kecskepásztor nem kell. Akkor választ az ember ázsiai férjet - és nem azért mert a multikulti kimosta az agyát - ott van kultúra és emberség.
A fent említett kettőnél állatias ösztönök, illetve primitív törzsi felfogás uralkodik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!