Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok soha elmenni a nyalástól? 19/l
Figyelt kérdés
2018. febr. 28. 12:46
1/9 anonim válasza:
Én meg a szopástól nem tudok.
Magamon azt vettem észre hogy feszült vagyok közben és nem tudok ellazúlni talán attól, de lehet nálad is ez lehet a baj.
F/41
2/9 anonim válasza:
Én se tudok. Nekem erőteljesebb izgatásra van szükségem annál, mint amit egy nyelv tud nyújtani. pl. kézzel való dörzsölés
3/9 anonim válasza:
Nem jól csinálja/ nem elég ideig csinálja/ nem tudsz eléggé ellazulni/ lehet, hogy egy kis rásegítés kell az ujjaival/ te magad sem vagy tisztában a testeddel, így nem tudod, hogy lenne jó neked. Ezek közül valószínűleg 1 v több
4/9 anonim válasza:
Vagy csak hervadt a partner.Rám ilyen panasz még nőtől,nem jött.
5/9 anonim válasza:
Csinálja erősebben, illetve egész nyelvvek. És folyamatos legyen a mozgás, ne szakítsa meg.
6/9 anonim válasza:
Mert az az inger nem elég, max felizgatni tud... nem vagy egyedül. Volt ilyen csajom. Nem hittem el, volt, hogy fél óráig szenvedtem, próbáltam mindenhogy, aztán egy kis ujjazás, vagy csikló izgatás kézzel és fél perc alatt bummm, spriccelt.
7/9 anonim válasza:
Eddig én sem tudtam elmenni ettől, nem vagy ezzel egyedül.
8/9 anonim válasza:
A én játékos nyelvéről 100% hogy remegnének a testrészeid.....és ha meg a G pontot is kitaphatnam a puncid has falán , sproccelnel az elvezettol....:::)))
Szerintem nem vagy laza amikor csináljak neked, lazulj el és mond hogy mit hogy csináljon és simogazsd megad.
Én először folfedezem azokat a pontokat, aerogen zónákat amiket élvez, figyelem a hangját, tekintetet, mozdulatát , így tudok rá több figyelmet és több fenomenális élvezetett adni.
9/9 anonim válasza:
Sem a fantáziádba, sem a szokásaidba, nevelésedbe, testfelépitésedbe, partnered technikájába nem látunk bele. Honnan tudnánk? De tényleg!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!