Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van olyan, aki nem tud elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan, aki nem tud elmenni nyalástól?

Figyelt kérdés
Lányokat kérdezem, van közületek olyan, aki sem ujjazástól sem nyalástól nem tud elmenni? A barátom már párszor próbált, de egyáltalán nem esett jól, ma az ujjaival segített közben, ez már egy fokkal jobb volt, de így sem éreztem azt a hűdenagyon érzést. Valakivel volt már hasonló? Fél éve vagyunk együtt, szűz vagyok, maximálisan megbízok benne. 18/L

2017. febr. 21. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem sikerül így elmenni,kellemes érzés,de semmi több
2017. febr. 21. 18:23
 2/8 anonim válasza:
Én nyaralásra se tudok elmenni.
2017. febr. 21. 18:30
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Hasonló cipőben járok én is. Nekem a nyalás már az elején is teljesen semleges volt, az ujjazásra általában nagyon felizgulok, de sosem mentem még el. Amúgy ha ennyire megbízol benne, akkor fél év után, hogy-hogy nem feküdtetek még le? Mondjuk én is vártam vele 5 hónapot, de a szex is nagyon jó dolog, és lehet akkor jobban át tudnád adni magad ezeknek a dolgoknak is. Igazából lehet csak kicsit görcsös vagy azért nem sikerül. Gyakorlat kérdése, eleinte én is teljesen máshogy éltem meg ezeket, mindig elkezdtem azon agyalni, hogy 'Jajj mit gondolhat?' 'imlyen arcot vághatok?' 'most látja azt a kis súlyfelesleget rajram' De amint ezeket a gondolatokat megtanultam kizárni, és csak arra koncentrálni, hogy ez milyen jó érzés, sokkal jobb lett, bár én se régóta tapasztalgatom ezeketr a dolgokat, de határozottan mindig jobb egy kicsit, csak el kell lazulni :D

2017. febr. 21. 18:30
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok és a régebbi pasijaimmal sosem tudtam elélvezni ha nyaltak... Nem is volt jo érzés és el se tudtam képzelni hogy ettöl el lehet menni... a mostani párommal viszont iszonyat jó és elélvezek ha kinyal. Ugyhogy a másik félen legalább annyira múlik!
2017. febr. 21. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálam sem ment. Párszor csinálta de mondtam neki ezt inkább hagyjuk, neki se jó nekemse akkor inkább ne erőltessük. Ujjazástól sincs semmi érzésem. Aboszolúte. Ha a csiklót izgatja akkor igen, de azonkívül kb semmi.
2017. febr. 21. 22:02
 6/8 cicus3456 ***** válasza:
Nekem sem sikerült még eddig eljutnom a csúcsra...viszont a legutóbbi próbalkozásnál majdnrm sikerül,bár az igaz hogy előtte én ellazítottam magam és elmentem...lehet azért...mi már egy éve eggyütt vagyunk...eleinte én is stresszeltem de kezdem észrevenni hogy amint kezdtem kizárni a negatívumokat (ahogy már emlitették a súlyfelesleget meg stb...a pasik sem ezekre koncentrálnak...ést ezt a barátom mondta)annál több dolgot élvezek jobban és közelebb vagyok az orgazmushoz is...próbalkozzatok ti is...sok szerencsét
2017. febr. 22. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elengedem magam, és át tudom adni magam az érzésnek, akkor el tudok élvezni nyalástól, de azért időbe telik, illetve a párom sokszor rásegít az ujjaival. Nekem mindkettő jó érzés, de elmenni csak ezekkel ritkán sikerül.
2017. febr. 22. 17:36
 8/8 Gericement válasza:
WOOW 18 évesen még szűz... Nem is tudtam hogy vannak még ilyenek :)
2017. márc. 24. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!