Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm nem tud elmenni sem az ujjazástól sem a nyalástól, mi lehet a baj?
A fiúk mit tanácsolnak? :D
A fiúk megunják és mindenki csináljon amit akar, ami nem is csoda ki bír a másik kedvére tenni rendszeresen órákon át.
Nekem egy vibrátor bevonása segített és/vagy a ritkább együttlét, hogy felgyűljenek a "szexuális energiák".
Honnan tudod hogy mindent úgy csinálsz ahogy kell?
Csak nem csinálsz mindent úgy, ahogy kell, mert a lánynak nincs orgazmusa.
# 5
"közben kérdezem mindig, hogy lenne jobb neki"
szerintem semmi ...
max még túl fiatal és gyakorlatlan
masztizzon sokat és tanulja meg a saját testét ha megy akkor megmutatja neked is mi a pálya
am meg én is leginkább szex közben tudok elélvezni igaz nem 5 perc alatt :)
a nyalást és a ujjazást nem szeretem, valahogy nem az igazi számomra
és ha elélveztem akkor már nem kívánom tovább rosszul esik ha folytatja a pasi
Nekem is először aktus közben volt orgazmusom, és utána még hosszú ideig. Nyalás+ujjazás kombitól kb. a párkapcsolat harmadik évében sikerült először elmennem (ettől függetlenül még élveztem korábban is). Utána már többször is sikerült, mostanra már elkég rendszeresen. De többnyire úgy, hogy én is rásegítek (csípőmozgással önkéntelenül) arra, amit a párom csinál.
Én azt tanácsolnám, hogy ne törődj azzal, hogy éppen elmegy-e a barátnőd vagy sem, ha élvezi, amit csinálsz. Lehet, hogy annyira szeretnél neki orgazmust okozni, hőgy ő agyban rágörcsöl erre az igyekezetedre, és pont emiatt nem sikerül. Amikor nekem először sikerült - előtte többször voltam már orgazmusközeli állapotban, de ha csak rágondoltam, hogy "talán most", már el is szállt az érzés - szóval amikor nekem először összejött, abszolút nem törődtem azzal, hogy elmegyek-e vagy sem, csak éppen nagyon élveztem a történéseket. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!