Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero dolog lenne ha Heteroké...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero dolog lenne ha Heteroként megdugnák egy tüzes gyönyörű Travi csajt?

Figyelt kérdés

Van egy gyönyörű Shemale csajszi Budapesten nem rég ismerkedtem meg vele de nagyon szép az arca a mellei a feneke olyan íncsiklandó elvarázsolt a szépsége nagyon nőies tőrékeny és cuki viszont nyíltan Transzexuális és küldött meztelen képet és valóban pénisze van de a arcán egyáltalán nem látni pasi vonásokat tehát szinte olyan mintha 100℅-ig Nő lenne.

Mondta hogy van lakása ahol tudnánk szexelni engem már régóta izgat hogy megdugjak egy Shemale csajt még hozzá azért mert rengetegen mondták a neten hogy rettenesen jó érzés egy forró tüzes travi cicát dugni mert Prosztatája van és az nedvet termel amikor pedig elmennek benne akkor megfeszül pulzál és ő is el élvezz és a másik dolog hogy sokkal jobban sz.pnak a shemale lányok mint a sima a lányok ezt is mondták.

Én full hetero vagyok a lányokhoz vonzodom de nagyon nagyon megdugnám ezt a Shemale csajt akit egyébként úgy hívnak hogy Patricia már mint így hívja magát a kérdésem az lenne hogy szerintettek ha megdugom és mondjuk komoly kapcsolatot ki alakitok vele akkor én Biszex lennék vagy Hetero?

De nem vonzannak a férfiak hozzá teszem és ez a csaj tényleg Nőies még a hangja is teljesen női és nagyon cuki én elöször eskű azt hittem hogy csaj aztán mondta meg hogy ő valójában férfinek született de Nőként él.

2018. febr. 28. 09:35
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nem. A travi nem csaj. Csak csaj ruhában van. A minek puni lyuka van a travinak csak segg. Ha férfi segg lyukat akarsz dugni, mindegy h rózsaszín tangát v fekete boxert félre tolva, akkor b¥Zi vagy, v bi ha van ilyen, de semmiképp se hetero. Ezt a hetero palik névében ki is kérnek már . Faláb ki van a sok gyáva bízóval, akik ilyen aberrált baromságot terjesztenek, hogy a travi az nő meg a férfi segg lyuk az farp1na és nem vagy buz1 ha pali seggét dugod. De . Sőt, tovább megyek, azér vagy buz1 mert egyáltalán bele gondolsz ebbe ilyen szinten. Azt vagy; meg teszed vagy nem,mindegy már, de hetero te sose voltal/leszel. ;)
2021. jan. 27. 22:18
 32/32 manly ***** válasza:
Inkább bi, mert a travi nem nő.
2021. jan. 28. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!