Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk nektek mi a velemenyetek erről?
jovore meg tervezem csinaltatni a melleimet, mert fogytam 20 kg-t es nagyon elkezdtek logni ( kb ugy nez ki mintha 3 gyereket szoptattam volna), annak ellenere hogy fiatal vagyok sajnos sosem voltak feszes kerek ciciim, es a fogyas csak ra tett egy lapattal (raadasul a melleim meg nagyok is).
Igy hat ugy terveztem, hogy jovore implantatumos mellfelvarrast csinaltatok (ugye a sima mellfelvarras 1-2 kosarmeret vesztessel jarna, amit nem szeretnek)
nektek mi errol a velemenyetek? nagyon undorodnatok egy implantatumos melltol?
nem az igazi,de a tejeszacskótól jobb.
amúgy a sima felvarrást szilikon nélkül jobban preferálnám,mert nekem a derék a fenék meg a lábak az elsődlegesek.
a ciciben csak annyi a lényeg,hogy ne csüngjön.
Ha olyan szinten van akkor biztos érdemes, de ezt neked kell eldönteni:)
Nyilván nem olcsó és bizonyos időközönként cserélni is kell úgyhogy jól határozd el :)
Csodálatos hogy lefogytál ennyit és tettél az egészségedért a testedért
ha neked így esztétikusabb lenne és jobban éreznéd magad az eredményeiddel csináltasd meg :)
és légy boldog
15-ös: most ezt olvasva sokkal jobban indul a napom, koszonom :)
igen tenyleg draga sajnos, de egyetem elott szeretnek egy evet becsbe dolgozni vagy nemetorszagba, ahol megkeresem ra a penzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!