Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van egy lány le akar velem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány le akar velem feküdni viszont azt mondta nem szereti gumival csinálni hogy senkivel sem csinálta eddig gumival azt mondta hogy szedd gyógyszert most ha szedd akkor lehet gumi nélkül vagy inkább ne?

Figyelt kérdés
Eddig mindig gumival csináltam és így kicsi hát fura:D
2018. febr. 27. 16:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10-esnek irnam, hogy en is szedek tablettat es csak elso par honapban nezett orvos 1-2x osszesen de mivel bevallt nem vizsgalgat.. ugyhogy nem feltetlen van kicizsgalva.
2018. febr. 27. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
27%

Ha egészségügyileg rendben van, és nem akar gyereket, akkor megfogtad az isten lábát!

Gumi nélkül egész más.

Egy ilyen szex után soha többet nem akarsz majd gumit húzni.

Ég és föld a kettő.

A végén bele tudsz élvezni...az a jéghegy csúcsa!

2018. febr. 28. 08:36
 13/21 anonim ***** válasza:
74%
#12: Egy tartós kapcsolatnál természetesen oké az ilyen, gumi nélkül tényleg egész más, de a srácnak ez ilyen alkalmi dolog, ahhoz meg jobb, ha gumit húz.
2018. febr. 28. 09:00
 14/21 anonim ***** válasza:
14%
5-ös a tripper és a kankó ugyan az. Szövődményei, ha nem kezelik halálos is lehet. Abból nem tudsz nagyon kigyógyulni(már a halálos szövődményekből, mert a kankóból viszonylag könnyű). Ellenben nem viszket és ég, csak gennyedzik a nemi szerved. A herpeszből nagyon nehéz tudomásom szerint. Szifiliszt és a hepatitiszt kihagytad. Meg amit írtam a HPV amiből néha szintén nagyon nehéz. Ráadásul utóbbi sokkal általánosabb mint gondolnák az emberek. Kb majdnem mindenki hordozza valamelyik törzsét, aztán elég egy kicsit legyengült immunrendszer és nem küzdi le a szervezet ahogy szokta és jönnek a tünetek.
2018. febr. 28. 11:04
 15/21 Macnab ***** válasza:
100%
ha szed gyogyszert évente egyszer kell dokihoz menni..ha nincs semmi láthato nem fog kiderülni mi a baja..csak gumival..de én a helyedben hagynám..még sza szopatás is veszélyes lehet..pár barátomnak volt ebböl komoly baja..de bátraké a szerencse,meghát a dokinak,gyogyszergyárnak is megkell élni..
2018. márc. 17. 06:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják orosz rulettnek. Ha izgalomra vágysz csináld!
2018. aug. 5. 14:09
 17/21 anonim ***** válasza:
21%
Ha visszautasítod, küldd hozzám. én megoldom a hyelyzetet!
2018. okt. 29. 16:26
 18/21 anonim ***** válasza:
35%
Na mi volt?
2019. jan. 28. 13:26
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Apám kedvenc mondása: Nőnek akkor higgy, ha ló legel a sírján!

Lehet, hogy tényleg szed gyógyszert és tényleg nincs semmilyen nemi betegsége, de mi a francnak kockáztatnál, főleg, ha eddig is már megszoktad, hogy óvszert használsz?

2019. ápr. 8. 16:36
 20/21 A kérdező kommentje:
Gumival dugtam meg :D
2019. ápr. 8. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!