Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs meg ilyen tapasztalatom, adnatok tanacsokat legyszives? 18f
Figyelt kérdés
Nem volt mrg reszem oralis szexben, sot meg semmilyenben sem...
szoval az oralnal ha en kapom nekem is odakell figyelnem valamire? valoszinuleg extremebb korulmenyek kozott lesz, pl egy mosdoban
En allok a csaj terdel, vagy hogy a legcelszerubb?
2018. febr. 27. 13:34
1/8 anonim válasza:
Most neked csinálják vagy te nyalod ki a csajt? Mert ha neked szimplán elég ha állsz a csaj meg dolgozik.
2/8 anonim válasza:
Ha mosdóban lesz, akkor a csaj üljön a wc-re az kényelmesebb te meg állj elé azt élvezd, néha simogasd az arcát, dícsérgesd milyen jól csinálja stb.
3/8 anonim válasza:
Hát mondjuk első körben legyen alaposan megmosva a szerszám, esetleg trimmelve a szőr a szeméremdombon, a golyók meg pucérra borotválva. Az sem baj, ha a köldököd alá fújsz egy kis parfümöt ...mondjuk lehet szét fogod izgulni magad előtte és ez az erekció rovására fog menni, szóval próbáld ki előtte, hogy mennyire műxik a szerszám, ha mondjuk kipróbálod a stressztűrő képességed egy webkamerában mások előtt. Ha már ott is konyulgat, akkor hagyd a fenébe az egészet, inkább hívd el randizni valahová a csajt, kezdjetek el járni és lassabban haladjatok a szexszel.
4/8 A kérdező kommentje:
nekem csinaljak, volt mar reszem lazabb pettingbe, ott mukodott rendesen
2018. febr. 27. 14:11
5/8 anonim válasza:
Ilyen baromságot se olvastam mostanában, amit a 3-as akart össze-vissza leírni...se eleje se vége se mondandója.
6/8 anonim válasza:
Ha a mosdóban csináljátok,akkor ajánlom a 42-est! :D
Egy viccben az volt,hogy a 69-es az már ódivatú,és a 42 kilökte őt a csúcsáról.
Nem tudom,tényleg létezik-e,de a poénban az volt,hogy a férfi a budin ül,a nő pedig görnyedve térdel és orálozza.
7/8 anonim válasza:
Itt van amire gondoltam,és ráadásként más pózok számos megnevezését is láthatod :D
8/8 anonim válasza:
#5-ös: de az is lehet, hogy te vagy túl buta hozzá, hogy értelmezni tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!