Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavar ha a csaj nem szed fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
Mondjuk ha csak egy éjszakás kalandról van szó. ( hosszabb távúnál ha megbeszélnénk hajlandó lennék szedni).
De ha csak du***nak indul a dolog zavarna ha nem szed?
2018. febr. 26. 20:32
11/20 anonim válasza:
Igy van, egy ejszakasnal, ami csak dugasnak indul, az ovszer elengedhetetlen, nem zavarna hogy nem szed :) elvegre ez is egyfajta jelzes arra, hogy nem ugy keszul a lany, hogy mindenfele jottment srac beleelvezzen :)
25F
13/20 anonim válasza:
Engem konkrétan baromira zavar, ha valaki hormontartalmú fogamzásgátlót szed. Totálisan haza lehet vágni az hormonháztartást, hiába hagysz szünetet (már ha hagysz). Nekem ez baromi érdekes, hogy a nők számára legális szteroidokat zabálni, amikor a férfiaknál ez törvényileg tiltott és büntetendő. Holott hiába írja fel orvos, mindig csak a kísérletezés megy ezekkel a gyógyszerekkel. Volt már jó néhány barátnőm és nem egy és nem is kettő járt úgy, hogy amikor felírtak neki egy új fajtát, akkor durvább lett a vérzése, fájdalmasabb, vagy nem jött meg, vagy tolódott. Bele se gondol senki, hogy micsoda károkat okoz ez a hormon háztartásban. Aztán csodálkozik mindenki, hogy elhízik (oké, nem ez a fő oka, de vannak kirívó esetek amikor igen), vagy ha meddő lesz. Én betiltanám a büdös francba, vagy szigorúbb orvosi keretek között alkalmaztatnám, utókúrával, ahogy a férfi testépítők is használják a tesztoszteront (keress rá, hogy PCT). Baromira felszínesen, hanyagul használja ezt mindenki egyetlen egy aspektusára koncentrálva, hogy megelőzze a nem kívánt terhességet. 30/F
15/20 anonim válasza:
Én sosem használtam se gumit se nem hagytam gyógyszert sem. Megszakítással védekeztünk és semmi baj nemvolt vele.Önuralom.Több éve van így és semmi gond.
16/20 anonim válasza:
Nem várom el.
Jo ha szed, de a menyasszonyomnak pl. tilos bármiféle hormonális cucc, mert PCOS-e van, ráadásul sajnos esélye a meddőségre is.
Miért nem keresek egészséges nöt? Mert ö az életem, és felhuzom a gumit, minthogy neki legyen még több baja.
34 Ffi
17/20 anonim válasza:
Nem. Az ő döntése, hogy szed-e fogamzásgátlót, vagy sem. Én mindenképp húzok gumit.
18/20 anonim válasza:
Ha egyéjszakás, akkor nem izgatna, de nem is bíznék benne, hogy tényleg szedi, jöhet az óvszer. Legalább az a betegségek zöme ellen is véd. De kb. 20 éve nem volt egyéjszakásom.(és nem is tervezem hogy lesz :-)
20/20 anonim válasza:
Egyéjszakás kalandnál kb. nem érdekel, hogy mennyire él egészségesen, éppúgy, mint az sem, hogy vega, vagy húszabáló, egyéjszakásnál a szex a lényeg. Szexnél pedig a biztonságos szex. Ezért gumi, mert nem akarok elkapni semmit, ill. azon parázni, hogy elkaptam-e, és menni a szűrésekre, viszont abból a szempontból megnyugtatna ha szed, hogy még a gumi is elszakadhat, és bizony az egyéjszakásból fogant és megszülető gyerek után is kell gyerektartást fizetni, annyit meg egy szex sem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!