Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsi barátomnak a pénisze. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
15-16cm hosszú és körbemérve 13cm. Alig érzek valamit ha bennem van. Ti mit csinálnátok?2018. febr. 26. 13:25
11/22 anonim válasza:
Ez nekem is kicsi lenne. Volt mar ilyen nekem is.. De csak egyejszakas volt..szerencsere. Nem ereztem semmit
12/22 anonim válasza:
Ha ezt tényleg alig érzed, akkor szerintem iratkozz be intim torna tanfolyamra.
13/22 anonim válasza:
Mit csinálj? Mivel megnyújtani nem tudod, vagy elfogadod, vagy keresel mást
14/22 anonim válasza:
csajszibarackocska
Ilyen névvel biztosan nem egy ócska troll vagy.. :D
15/22 Doctor Manhattan válasza:
Mondjuk hagyd abba a kamuírást, és csináld meg a leckét Józsika!
16/22 anonim válasza:
Csajszibarackocska akkor gondban van. Mert jócskán átlag feletti mérettel, csak minden 10-ik ember járkál:)
17/22 anonim válasza:
Inkább te vagy barlang...
Páromé 14 és 10/10 kielégit vele ;)
18/22 anonim válasza:
2 év alatt sem tudtad megnyujtani neki?
19/22 anonim válasza:
Trollkérdés. Ez akkor kicsi, amikor egy Skoda Octavia városi kisautó.
20/22 anonim válasza:
Nekem 10 cm és odáig vannak érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!