Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szokjak le erről a zavarba ejtő (egyébként nem is valós) dologról?
A szemközti lakónak ugyanaz a napi "rutinja", mint nekem, megközelítőleg egyszerre kelünk például, ezt a világításból tudom. :D
Az a helyzet, hogy az utóbbi időben azon kaptam magam, hogy néha figyelem a lakást ahol lakik (a készülődésem közben), hátha meglátom.
Ha esetleg látja a függöny mozgását vagy engem, akkor az nagyon zavarba ejtő és ciki lenne, simán hiheti azt, hogy esetleg kukkolom...
Nem akarom, hogy ez bármilyen bizarr dologgá fajuljon, szóval mit kellene tennem szerintetek?
Nem tudnék úgy senki szemébe nézni, ha azt hinné, hogy direkt kukkolom... Szörnyű, mert igazából szerintem nem is teszem ezt. De már kezdem bebeszélni magamnak.
Mit tegyek? Költözzek? :D
#10-es vagyok, én a konkrét tapasztalataimat osztottam meg. Volt, hogy otthon voltam szabin vagy otthonról dolgoztam és mindig hallottam, hogy otthon vannak a szomszédok, vagy láttam őket. Volt amelyiket kifejezetten jól lehetett hallani, mert unalmában igencsak sokat szeretett zenét hallgatni. Na de mindegy, mostmár nem érdekel, mert átköltöztem kertesházba.
A témára visszatérve: ha ennyire kíváncsi vagy és tudod, hogy mikor indul el (ugye amikor lekapcsolja a villanyokat), akkor talán indulj el hamarabb mint ő és állj be a lépcsőházajtóba, hogy szembejöjjön veled, amikor kijön az épületből.
Majd meg fogsz lepődni, hogy egy 50-es, bajszos kis munkásember :D
Biztos nem 50-es és bajuszos. :D A munkásember rész meg nem zavarna.
Igazából nem is számít, hogy ki ő, hisz mindketten éljük a kis életünket...
Köszönöm, hogy írtatok! :)
Emberek, ez az ember figyel engem! :D Már szinte zavarba ejtő, ahogy húzogatjuk el a függönyt meg a redőnyt egymás előtt... :D
Biztos ő is hasonlóan gondolkozik, mint én, és kicsit már parázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!