Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Szerintetek mivel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szerintetek mivel masztizzak? Otthoni eszközökre gondolok ami minden háztartásban megtalálható

Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 22:14
 1/7 anonim válasza:
52%
Fagyott csirkelábbal.
2018. febr. 24. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Botmixer. Fontos,hogy (bekapcsolva)...
2018. febr. 24. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha nagyon muszáj házi eszközzel, akkor a szempillaspiráloddal, a zuhanyzóból jövő víz sugarával, vagy lovagolhatsz akár a párnádon is. Vannak, akik az elektromos fogkeféjükkel is csinálják.

Szerintem nem érdemes házi eszközökkel mókolni, mert azok nem arra lettek kitalálva. Könnyen sérülést okozhatsz vele magadnak. Ha felmész mondjuk az Ebay-re, akkor nagyon jó dolgokat lehet találni nagyon olcsón:

[link]

[link]

[link]

[link]

Én például ezeket rendeltem magamnak, és egyikben sem csalódtam. Persze ha sokallod az egy hónapos szállítási időt, akkor érdemes elmenned egy szexshopba. Ott legalább vásárlás előtt meg is tudod nézni a terméket.

2018. febr. 24. 22:24
 4/7 anonim ***** válasza:

Vegyél olyan eszközt, amit erre terveztek.

Valamikor csináltam az elektromos borotvámmal is, de ez nagyon intenzív volt. És nyilván veszélyes.

2018. febr. 24. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
56%
Villanykörte nagyon jó. Óvatosan.
2018. febr. 24. 23:14
 6/7 anonim ***** válasza:
távirányítóval
2018. febr. 25. 08:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Sárgarépa, uborka, banán, kotonba húzva.

De a legtutibb a zuhanyrózsa, annál még nem találtak fel jobbat, szerintem. ;)

2018. febr. 26. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!