Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi szépséget, aki szinte bárkit megkaphat, mivel lehet meghódítani?
Figyelt kérdés
2018. febr. 24. 10:20
1/8 anonim válasza:
Attól, hogy szép, hogy jóképű, még lehet bunkó a viselkedése! Ahogy egy szép nőnek is lehet kiállhatatlan viselkedése.
Egyéntől függ, hogy neki mi jön be! Ha csak a külsőségeket nézzük akkor te is legyél szebb és jobb mint mások!
2/8 anonim válasza:
Én hagyni szoktam , hogy "levadásszanak" a nők. Ha valaki kívánatos, szexi, akkor nálam nyerő lehet. Nincs kimondott ideálom, hogy pl. 20 kg legyen abból 19 kg a smink... hanem, aki megfog lehet kicsit teltebb csaj is, ha valami megragad benne, akkor hagyom magam meghódítani neki.
3/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok szebb lenni, annál mint most vagyok.
2018. febr. 24. 10:29
6/8 anonim válasza:
Egy alkalomra könnyű csajoknak meghódítani sikeres férfit, persze csak ha az ő mércéjével is hozzák külsőre legalább a 8 pontot.
Szórakozóhelyeken gyakran látok olyat, hogy csajok simán egy ujjmozdulattal jelzik srácoknak, hogy odamehetnek.
7/8 anonim válasza:
Megszerezni könnyű, megtartani nehéz :D
8/8 anonim válasza:
Egy éjszakáért csak normálisan kell kinézned, és odaadnod magad neki. Kapcsolat terén pedig egyéni ízlésük van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!