Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Amikor azt mondjátok, hogy olyan mint egy darab fa, mit várnátok el misszionárius pózban?
Kérdező, az #1-es hétfélét irt, ebből háromra írtál valamit, és háromról azt, hogy akaratlan.
Melyik maradt ki? (Akkor megtudom, melyek az akaratlanok.)
Aki élvezi a szexet, az sose lesz "darab fa", hanem részt vesz a szeretkezésben, igyekszik közel kerülni, minden módon keresi a párja és a saját élvezetét.
A csók pedig szükséges, fontos, ne múljon a pasin...
Egy pasi ha lovagolnak rajta, vagy az arcára ülnek is tud valamit kezdeni magával nem csak fekszik mint egy ,,fa".
Ha a csaj kezei le vannak téve maga mellé és fekszik akkor egyik pasi se tudja rá mondani hogy fenomenális volt, mert kb semmit nem tett közben a csaj.
Amúgy bármit. Hozzáérhet simogathatja, belemarkolhat, csókolhat, nyöghet stb...
Talán kutya az amiben nem tud a partneréhez érni, de akkor is egy kis nyögés ott van amit lehet.
17: Képtelenség. Táncművész vagyok és nem tudom megmozdítani fekve.
15: Ehhez jó hosszú kezek kellenek. Nekem rövidebb a kezem a gerincemnél vagy 10 cm-rel.
Én misszionáriusban semmit nem várok el. Tartsa a kis lábikóit, vagy támassza a mellkasomnak. Kimondottan rühellem, ha olyankor a csaj is próbálkozik, mert 10-ből 9 csak hátráltatja az aktust. De az az 1... Na, az már egy másik kérdés része.
(ugyan ez igaz kutyapózra is)
30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!