Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnánk szexelni? Otthon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnánk szexelni? Otthon kizárva

Figyelt kérdés
Hol tudnánk szexelni ilyen hideg időkben? Gondolok itt pl nyilvános wckre.. És mondjuk nyáron? Bármilyen ötletet ill. Tapasztalatot elolvasok!
2018. febr. 21. 17:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%

Wc-be azert ne mar...

Gondolom auto sincs, ott lehetne.

Nyaron a szabadban is megoldhato, de olyan helyen ahol meg veletlen sem zavartok senkit.

De vannak motelek is minimalis aron amik kiadok 1-2 orara is.

2018. febr. 21. 17:50
 2/11 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen célra bérelhető szobában.
2018. febr. 21. 17:51
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom, ennyire ne adjátok már le a szintet! Ha nem tudtok összebújni normális helyen (azaz ott, ahol csak ti vagytok ketten, kellemesen meleg van, van ágy, stb.), akkor legalább vegyetek ki egy panzióban egy szobát éjszakára! Vagy netán az lenne a lényeg, hogy a lebukás lehetőségének érzését akarjátok átélni? Akárhogy is legyen, legalább nyilvános WC-be ne csináljátok!
2018. febr. 21. 17:51
 4/11 A kérdező kommentje:
Állomási wcre gondoltam :D
2018. febr. 21. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Figyelj, végül is egy elhagyatott romos pincében is csinálhatjátok.
2018. febr. 21. 18:08
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Egyel jobb, az állomási wc abszolút higiénikus és romantikus hely az együttléthez.

Légyszíves tiszteld már meg a barátnőd azzal, hogy nem ilyen helyen akarsz vele szeretkezni... Vegyetek ki szobát.

Egyébként, miért van kizárva mindkettőtök otthona?

2018. febr. 21. 18:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyerekek
2018. febr. 21. 18:18
 8/11 anonim ***** válasza:
Szoba en is hotelba szoktam 8k/ej nem veszes es tiszta tokeletes szoba furdo :)
2018. febr. 21. 18:23
 9/11 anonim ***** válasza:
73%

Azért lassan 20 éves szexuális tapasztalattal azt mondom, az a minimum, hogy kivesztek egy szobát.

Szeretem a szexet, szexeltem is már elég sokat, voltak egyéjszakás kalandok is, de nyilvános wc, vagy egyáltalán wc, na az ki van zárva, ki is volt mindig zárva.

Ennyire igénytelenek már nem lehettek.

2018. febr. 21. 19:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja, nő vagyok.
2018. febr. 21. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!