Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért szeretné a pasim hármasba csinálni mert unalmas vagyok neki?
Ezt elsősorban vele kellene megbeszélned, de ez ezek szerint elmaradt.
Én (mi) is szeretnénk hármasban csinálni, mert engem érdekelne, hogy milyen egy másik nővel együtt lenni. A pasimat meg szintén. 44/N
1: milyen felállásban akarja?
ha csakis mindenáron +1 lány, akkor nem unalmas vagy, hanem csak arra gerjed, hogy egy idegen lánnyal csinálja, de ha csakis egy lánnyal tudja elképzelni (már ki is nézte), akkor a lány tetszik neki
Ha mindegy ki a lány, akkor csak fantázia, hogy egyszerre két meztelen testet lát
A hármas nem az unalomról, hanem az extra örömökről szól és a legtöbben csak úgy tudják elképzelni, ha a párjuk is ott van és 100% élvezi azt
2: Ha +1 pasi az álma, akkor arra gerjed, hogy téged jó alaposan kielégítsenek, te leszel a középpontba (kivéve ha BI)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!