Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha egy férfi szexelni szeretne?
Ez szitu függő! Pl;az utcán egy random csaj nem fog lefeküdni veled.Ha haverod csaja,tesód,anyár tabu.
Ha a pároddal akarod,az természetes.
Igen ez engem is érdekelne, hogy miért bélyegzik meg a férfiakat rögtön emiatt. Aki egészséges az természetes, hogy akar szexelni..
25/F
Szerintem ez alap.A nők is akarnak!
Az a perverz,- aki folyton csak arról beszél, - illetlen helyeken veri ki, - lányokat /gyerekeket zaklat, - meztelen embereket fotóz/kukkol, bántalmazni akar egy másik embert a saját élvezete kedvéért.
Ezek az emberek mindenképpen azok!!! Akiknek egészséges nemi vágyuk van,azok nem perverzek!
Egyszer egy buszon,egy kb negyvenes pasi kiverte mellettem a nadrágjába túrva,nagyon kellemetlen volt.Volán volt és tele,arréb sem tudtam menni.15 évesen meg ciki lett volna szólni bárkinek is.Na ő perverz volt.Hiszen azért visszatadthatta volna,nemde!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!