Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy szerezzem vissza a pasit?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem vissza a pasit?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ,akit nagyon szeretek. Egyszer szexeltünk. Ő rámírt 2szer azóta,de nem rögtön. Érdeklődött. És kérdezte,hogy hiányzik e ő nekem. Szexről nem volt szó. Nem tudom,hogy érdekelhetem e meg. Ő szingli azt tudom.Szerintetek érdeklem még? Hogy szerezzem vissza?
2018. febr. 20. 22:08
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
50%

Kérdezd meg tőle!

Meg gondold át a te érzéseid,ennyire egyszerű.

2018. febr. 20. 22:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Mit kérdezzek meg tőle?
2018. febr. 20. 22:13
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Hát írd vissza, hogy igen, te is hiányzol nekem, meg egy szmájli. Nem kell sok sütnivaló hozzá, hogy azért kérdezte meg, hogy hiányzik-e neked, mert neki hiányzol.
2018. febr. 20. 22:18
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy azért kérdezte volna. Különben nem jelentette volna ki az elején,hogy ennek nem lesz folytatása. De most meg ezt csinálja
2018. febr. 20. 22:30
 5/16 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy. Te meg ,ha nem tudsz hasznos kommentet írni,akkor húzz el!!
2018. febr. 20. 22:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát ha személyesen beszéltünk volna, akkor most fogadnék veled, hogy nekem lesz igazam, és ha leírod amit írtam, akkor randira hív majd. Ha szerelmes vagy bele, akkor viszont ne rohanjatok megint rögtön az ágyba, mert esetleg újból eljátszhatja, hogy lelép. Udvarolgasson egy kicsit, had érezze, hogy meg kell hódítania ismét. A férfiaknak ez kell, hogy szerelmesek legyenek.
2018. febr. 20. 22:39
 7/16 A kérdező kommentje:
Tuti,hogy sz@rt se jelentek neki...
2018. febr. 20. 22:46
 8/16 anonim ***** válasza:
Najó, most akkor rinya van, vagy szeretnéd megszerezni? Csavard csak szépen az ujjaid köré. Nő vagy, értesz hozzá.
2018. febr. 20. 22:50
 9/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek érdeklem még?
2018. febr. 20. 23:11
 10/16 anonim ***** válasza:
Te mi másért kérdeznél meg valakit, hogy hiányzol-e neki, ha nem azért mert az illető is hiányzik neked?
2018. febr. 20. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!