Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan jó dolog a farok?
Úgy értem,én még szűz vagyok,de annyira nem tűnik nagynak,meg vészesnek a férfiak farka.Tényleg lehet azzal valamit érezni? Vagy élőben más?
Miért csak tizen pár centi az átlag? Olyan kicsinek tűnik így messziről.Nehéz elképzelni, hogy tudna bármi olyat csinálni,amitől annyira elvesztené a fejét az ember.
L.
Miért ne lenne jó ötlet? ha biztosan "elintézed" vele a szűzhártyádat, akkor legalább nem azért fogsz kínlósni az első igazinál, mert fáj annak átszakkadása.
Szerintem abszolút nem hülyeség előtte utat csinálni neki.
A szex maga meg sokféle lehet. Van amikor test és lélek összeforr, na ez a legkevésbé látványos szex kívülről nézve, mert iylenkor nem csak az számít, ami kívülről látható, hanem a belső érzelmeid is.
Aztán van a vadulósabb szex, na aaz látványosabb, és néha még kapcsolatban is ezt igényli az ember.
No de mi lenne, ha inkább kipróbálnád??
Orgazmusod volt már?
Volt már BÁRMI tapasztalatod fiúval szexuálisan? Pl orál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!