Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg olyan jó dolog a farok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan jó dolog a farok?

Figyelt kérdés

Úgy értem,én még szűz vagyok,de annyira nem tűnik nagynak,meg vészesnek a férfiak farka.Tényleg lehet azzal valamit érezni? Vagy élőben más?

Miért csak tizen pár centi az átlag? Olyan kicsinek tűnik így messziről.Nehéz elképzelni, hogy tudna bármi olyat csinálni,amitől annyira elvesztené a fejét az ember.

L.

2018. febr. 20. 17:32
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
nincs a faroknál jobb dolog. N
2018. febr. 20. 18:52
 22/33 anonim ***** válasza:
Akkora kamu, mint ide Lacháza. Le akarja járatni a férfiakat ez a nyomoronc. :D
2018. febr. 20. 19:25
 23/33 anonim ***** válasza:
91%

22!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HUSZONKETTŐ

MINT IDE LACHÁZA????

hová valós vagy, hogy használjátok ezt a szófordulatot?

2018. febr. 20. 19:32
 24/33 anonim ***** válasza:
#23: én Bajától északra lakom 40 km-re.
2018. febr. 20. 20:01
 25/33 A kérdező kommentje:
azt a részt sem értem,mikor azt mondják : "két test egybe forr,eggyé válik" stb...hogy forrna már egybe azon az egyetlen szerven keresztül? nincs ez túlmisztifikálva kicsit? Meg olvastam ilyeneket is,hogy "bennem van". Az a pár centi oké,de az nem benned van,mert ahhoz azért eléggé fapados megoldás.Bennem például a májam,meg a vesém van,egy péniszt hogy lehetne már úgy aposztrofálni,hogy benne van a nőben,amikor inkább csak bedugja a péniszét pár centire? nem értem ezt az egész szex dolgot
2018. febr. 20. 20:05
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Fhu, nekem ez mar faj. Valaki segitsen mar ezen a lanyon.
2018. febr. 20. 20:08
 27/33 anonim ***** válasza:
100%

ha az ujjad a szádba dugod az is benned van, nem? :D

amúgy meg.. nem pár centi lesz az, hanem több mint 10. érezni fogod ne aggódj.

de dugasd meg magad, és ráeszmélsz majd miről beszélek

2018. febr. 20. 20:29
 28/33 anonim ***** válasza:
Aztán egyszer belekóstol és az összes farok kell majd neki. Egyébként munkába menet mindíg keresztül megyek Lacházán. 24 kilóméterre van tőlem.
2018. febr. 20. 20:48
 29/33 A kérdező kommentje:
hát azt nem tagadom,benne van a pakliban,hogy rákapok az ízére :) de jelenleg csak a mostani gondolataimat tudom leírni ezzel kapcsolatban.érdekes lehetne az első pár szexuális tapasztalatomat is leírni és összevetni a kettőt :)
2018. febr. 20. 21:15
 30/33 A kérdező kommentje:

" Aztán egyszer belekóstol és az összes farok kell majd neki."

Egyébként félreértés ne essék, szeretném,ha így lenne, de mit csináljak, ha szűzként jelenleg így látom,ahogy leírtam ?

2018. febr. 20. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!