Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A teltebb nőknek nagyobb a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A teltebb nőknek nagyobb a mellük?

Figyelt kérdés

2018. febr. 20. 17:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
45%

Nem feltetlenul. Nekem B

178cm 70kg

2018. febr. 20. 18:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
A mellméret nem csak alkat kérdése, vannak kis mellű telt csajok, ahogy vékony csajok nagy mellekkel.
2018. febr. 20. 18:19
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

"11: Az Ön testtömegindexe

22,09

Kategória: normál

Kedves Hölgyem! Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexû emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggõ krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát."

Tehát normál testsúlyú, normál mellméretű nő vagy. Nem telt.

2018. febr. 20. 18:36
 14/16 anonim ***** válasza:
Tudom mit mond a teatömegindex, de van rajtam felesleg és nem vagyok feszes és izmos sem. Elkezdtem sportolni, de még túl látványos eredménye sincs. A tiszta kajálást persze már évek óta tartom, de így is daginak nézek ki.:D szóval én összhatásra értem.
2018. febr. 20. 23:26
 15/16 anonim ***** válasza:

Alkat kérdése. Vannak kimondottan kövér kismellű lányok és vékony, természetes nagy mellekkel rendelkező nagyon szerencsés alkatok is. De általában a hízástól a legtöbb nőnek a melle is nő, a fogyástól meg csökken, kisebb lesz sajnos. Ezért sajnálom nagyon mikor egy formás, nagymellű lány elkezd fogyózni és a végén egy vézna, kismellű deszka lesz belőle... szörnyű.

27/F

2018. febr. 21. 13:46
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem mindegyiknek nagyok a melle
2018. ápr. 22. 09:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!