Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a barátnőtöket korábban érte szexuális erőszak, akkor ez a részetekről mennyiben befolyásolná a szexet vele szerintetek? Megváltozna a véleményetek bármiben is?
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 01:04
11/15 anonim válasza:
Szerintem az első pont hogy nem jó!!!Az ha szétver valakit? Erőszakra erőszak? Tuti megoldás mi? Másrészt 1 nő a férfiban a biztos pontot keresi,mind érzelmileg mint fizikailag.Nem 1 vadállatot aki arra emlékezteti. Másrészt 1 embert alfában a legkönnyebb visszahozni. 1 páromat előttem érte trauma.Az apukája verte az anyukáját és ő gyerekként volt ennek szemtanuja. Sokszor símogattam fél álomban és beszéltem hozzá hogy biztonságban vagy,vigyázok rád és bevált.1 idő multán már nem félt ha hireten mozdúltam meg valamiért akkor sem.Pedig előtte volt hogy megijedt tőlem is pedig tudta hogy szeretem.Ilyenkor átt őleltem hogy érezze melletw vagyok taszként
12/15 anonim válasza:
Sziasztok! Több olyan is volt soha nem panaszkodott egyik sem. Mai napig örömmel beszélgetünk. Kirángatták a az..rból őket és hálásak érte és én is.
13/15 anonim válasza:
8-as vagyok
nem siettünk semmit.
Tudok szexelni de mai napig görcsös vagyok és feszült amikor a behatolásra kerül a sor. képtlen vagyok lazítani. nehezen megy de sikerül.
24N
14/15 anonim válasza:
Egyik barátnőmet elkábította egy ismerősünk, arra ébredt fel, hogy már szexelnek vele és ki van kötve. Mozogni nem tudott, tehát ellenkezni sem. Jobban fél az egyedülléttől vagy a szórakozó helyektől, mint a szextől. Állítása szerint a szex részt kiheverte, de többet egyedül nem tud lenni.
15/15 A kérdező kommentje:
#14 Ez szörnyű.:(
#13 Nekem rengeteget javult már a szexuális életem, de néha újra előjön szex után egy rossz érzés, ilyenkor szomorú vagyok és ezzel nem tudok mit kezdeni. Sokszor reagál a testem az ingerlésre, de igazán nem élvezem. Ilyet esetleg nem tapasztalt már valami? Orgazmusom van, a szexet fizikailag "élvezem", de valahogy nem olyan...
2018. máj. 23. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!