Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik volt az eddigi legintenzívebb orgazmus, amit egy nőnek tudtatok okozni? Hogyan reagált a partneretek teste az orgazmusra? (Szaporán szedte a levegőt, rezegtek a lábai/az egész teste stb. )
21:14
XDD kiégtem, jót röhögtem :D köszi
Kettőn áll a vásár.
Ugyanaz vagyok, mégis volt több olyan nőm, akivel inkább csak átlagos, vagy az alatti volt a szex, és volt-van egy, akit meg tudok örjíteni. Neki elég tőlem egy-két perc, és ha jól jön ki a lépés sokszor elélvez, a végén már igaziból rosszul van, kapkodja a levegőt, és kiugrik a szíve. Elterül, reszket a keze-lába, hideg a bőre, és kell neki két perc, mire helyrejön. Persze, hogy kihozza belőlem a legjobbat, de ez nagyban az ő érdeme, mert hamar elélvez, de pár másodperc után újra képes az orgazmusra. Ő viszont azt állítja, hogy az én farkam olyan állású, ami neki a legjobb, és hogy én vagyok kitartó. Szerintem meg az az igazság, hogy amikorra épp elélveznék, neki már jó, akkor picit megállunk, és így tudom folytatni. Egy idő után már a megállások miatt veszitek az érzékenységemből, és akkor valóban jobban bírom. Még az a jó, hogy van az a póz, amiben én mindenképpen elélvezek, azt vetjük be a végén.
Szóval van olyan, hogy jó pasi, csak legyen hozzá a megfelelő nő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!