Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Melyik volt az eddigi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Melyik volt az eddigi legintenzívebb orgazmus, amit egy nőnek tudtatok okozni? Hogyan reagált a partneretek teste az orgazmusra? (Szaporán szedte a levegőt, rezegtek a lábai/az egész teste stb. )

Figyelt kérdés

2018. febr. 19. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
80%

21:14

XDD kiégtem, jót röhögtem :D köszi

2018. febr. 19. 21:41
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
Asztamindenét. Micsoda férfiak vannak itt. Nem is gondoltam hogy ilyen fantasztikus szeretők. És vajon ha a szájuk és fantáziájuk helyett a farkukat is használnák akkor milyen orgazmust hoznának ki egy nőből?
2018. febr. 19. 23:05
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Ki kell próbálni.
2018. febr. 19. 23:07
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
#12 Na azért ennek a válasznak örülök. F.
2018. febr. 19. 23:10
 15/16 anonim ***** válasza:
73%

Kettőn áll a vásár.

Ugyanaz vagyok, mégis volt több olyan nőm, akivel inkább csak átlagos, vagy az alatti volt a szex, és volt-van egy, akit meg tudok örjíteni. Neki elég tőlem egy-két perc, és ha jól jön ki a lépés sokszor elélvez, a végén már igaziból rosszul van, kapkodja a levegőt, és kiugrik a szíve. Elterül, reszket a keze-lába, hideg a bőre, és kell neki két perc, mire helyrejön. Persze, hogy kihozza belőlem a legjobbat, de ez nagyban az ő érdeme, mert hamar elélvez, de pár másodperc után újra képes az orgazmusra. Ő viszont azt állítja, hogy az én farkam olyan állású, ami neki a legjobb, és hogy én vagyok kitartó. Szerintem meg az az igazság, hogy amikorra épp elélveznék, neki már jó, akkor picit megállunk, és így tudom folytatni. Egy idő után már a megállások miatt veszitek az érzékenységemből, és akkor valóban jobban bírom. Még az a jó, hogy van az a póz, amiben én mindenképpen elélvezek, azt vetjük be a végén.

Szóval van olyan, hogy jó pasi, csak legyen hozzá a megfelelő nő...

2018. febr. 20. 09:43
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem írom le. Csak rá akarod verni
2018. febr. 20. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!