Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem olyan jó a párom az ágyban, mit tegyek?
Lassan egy éve vagyok együtt a barátommal, és az utóbbi időben eléggé hangsúlyos problémává vált a szex. Vele még nem beszéltem ennyire konkrétan róla, de már volt erről szó. Régebben az volt a gondom hogy kevesebbet voltunk együtt, mint amennyire én vágytam. Majdnem minden nap nálam vagyunk, a hétvégéket kivéve, mégsem olyan gyakoriak az együttlétek. Én szeretnék minimum napi kettőt, de valamikor még az egy sem jön össze. Ha meg összejön, akkor vagy túl kevés ideig tart, vagy csak szimplán nem olyan élvezetes. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy mindig ilyen, mert azért akad olyan is, hogy elég jól sikerül, de az együttlétek túlnyomó része számomra csalódás. Vaginálisan még sosem volt vele orgazmusom. Szeretem őt, mert fantasztikus férfi, de elszomorít hogy ez ilyen és az utóbbi időben már gyakran levetkőzni sincs kedvem, mert tudom hogy nem olyan lesz, mint amilyet szeretnék. Adjatok kérlek tanácsot, mert emiatt nem szeretném hogy vége legyen a kapcsolatunknak. Szeretnék beszélni vele, de nem tudom hogy tehetném úgy, hogy ne tiporjam össze a férfiasságát.
18/L
Mi honnan tudjuk????
Azon kívül, hogy cseréld le, meg miegymás, mit írhatnánk?????
Nem minden nap kettőt, lehet rosszul fogalmaztam. De néha jól esne azért egy nap több is. :/
Köszönöm a válaszokat!
Könnyen lehet hogy ezen a téren teljesen eltérőek vagytok.
Ez hosszútávon nem lesz jó. Egyébként ebben a korban a kettő menet pont ideális.
Majd jól megfarkallak és nem kell majd más. :D
Viccet félretéve, muszáj mondanod, mutatnod, hogy mi hogy jó. Nem vagyunk varázslók, és nem minden punci ugyan olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!