Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt egy lány, mindketten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt egy lány, mindketten szüzek vagyunk. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hosszú hetek óta beszélgetünk, bár már az elején megtaláltam facebookon, nem mondtam neki hogy láttam róla képet (és nem nagyon jött be). De mégis tovább irogattunk egymásnak, ő még mindig nem látott rólam képet, de nem egyszer mondta hogy szívesen együt lenne velem. Én sajnálom is, aranyos lány, már azon gondolgodom hogy biztos szép puha puncija van, nem bírom már sokáig így.
2018. febr. 18. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?? Nem értem.
2018. febr. 18. 00:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

#1 szerintem az a kérdése, hogy megdugja e annak ellenére, hogy nem jön be neki.

Eléggé gerinctelen dolog lenne, ne a farkaddal gondolkozz!

2018. febr. 18. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
59%
Ezestben szerintem ne dugja meg rögtön. Beszélgessen vele, és ha bele tudna szeretni, akkor megszépül.
2018. febr. 18. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!