Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 hónapja együtt vagyok egy lánnyal, de még mindketten szüzek, a franciázásig már rég eljutottunk, de a szexet nem akarja. Miért? Mit tegyek hogy ez változzon?
Ő 19 én 18, 4 hónapja együtt vagyunk, de mivel másik suliba járunk meg idén érettségi is ezért elég keveset, max heti 2x találkozunk, ami lehet annak az oka hogy stagnál a kapcsolatunk, de azt beszéltük hogy jövő ősz eléjével összeköltözünk egyetemre. Ebből mit lehet értelmezni? Egy komoly kapcsolatot várhat el szex nélkül? Merjem neki elmondani vagy akár erősködni hogy én ezt szeretném, vagy akkor felszínesnek látszanék?
Szeretem amink van, de úgy érzem kicsit megfeneklett a kapcsolat
Mitévő legyek? Előre is köszönök minden tanácsot
gondolom semmit sem akar elsietni. Erd be ennyivel egyenlore, az oral nem olyan rossz am :). Eroltetni ne eroltesd, annal semmi sem rosszabb.
Lehet hogy pont azert nem fekudt le veled eddig, mert komoly kapcsolat, es szeretne, ha a szex eltolodna. Szeresd ot tovabbra is es bizz benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!