Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon fog fájni az első alkalom?
27? Te sem kapkodtad el, kislány! :)
- Teremtsétek meg a nyugodt körülményeket (legyetek egyedül, ne nyithasson rátok senki, legyen elég időtök)
- Legyetek felkészülve (óvszer)
- Engedd el magad, lazíts (esetleg a zene segíthet), akkor jól be tudsz nedvesedni
- Ne siessetek, csak szép lassan, óvatosan. Ha nem megy, ne erőltessétek
Sok sikert!
fájhat, de ha vigyáz rád akkor nem lesz vész, csak kellemetlen.
ha pedig nem bírod akkor állítsd le.
Én 20 voltam a párom 21 és elsők voltunk egymásnak. Én tulajdonképpen nem féltem a fájdalomtól (bár tampont használtam így kb. olyan élményre számítottam), és meglepő módon nem is fájt.
A pettingelés jó, előmelegítitek a terepet. Mi is így csináltuk. A behatoláson kívül már mindent kipróbáltunk és utána jött a szüzesség elvétele. És nem fájt. Az érzés fura volt, de nem fájt. (pedig véreztem is)
Szóval szerintem ne idegeskedj, jön aminek jönnie kell. De a partnerednek jelezd ha pl. rossz, fáj vagy álljon meg stb. Ne félj arról beszélni, hogy érzed magad, és hogy lehetne jó.
Sok sikert! :)
95%-ban fájni fog.
Én az ujjazást gyűlölöm, nagyon kellemetlen, de "szokni, hogy van ott valami" éppen nem rossz, de exem mániákus ujjazó volt, és NEM fogta fel, hgoy szar, ne csinálja.
Az első meg piszkosul fájt, majdnem elbőgtem magam, hiába volt előjáték meg kutyafüle. Pfáh :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!