Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a zaklatási botrányokat csak én nem értem?
Köztudott dolog volt régen is, meg most is, hogy vannak nők, akik úgy jutnak helyzeti előnyhöz, hogy szexuális szolgáltatást nyújtanak. Csak régen őket k*rváknak hívták, most meg áldozatnak?
Akkor most hogy is van ez?
Nem erőszakkal d*gták meg őket, lehetett volna nemet is mondani, persze akkor nem jutnak előnyhöz.
Pár év múlva az útszéli hölgyek is áldozatok lesznek?
Én sem értem és hitelt sem adnék az ilyen nők szavának.
Akit megerőszakoltak vagy akarnak azok egyből tesznek feljelentést !
Nem 20 év múlva .
Marhaság az egész.
Pszichológia. Ezek a nők nem önként ajánlották fel a "szolgáltatásokat", hanem alárendelt helyzetből indultak. A fiatal, 16-22 éves pályakezdők akik az iskolából frissen kipottyanva mennek megcsinálni a szerencséjüket Hollywoodba kiszolgáltatottak, tapasztalatlanok. Nem tudják hogy nem normális hotelszobában megbeszélést tartani, vagy ha tudják is, nem merik megkockáztatni hogy nem mennek el, mert mi van ha oda a karrierjük? És ott megjelenik a nagydarab öreg producer vagy rendező, és azt mondja itt így mennek a dolgok. Van aki nemet mond, és elmenekül, van aki nem mer, és utána a szégyentől nem mer szólni, meg mert ismét, félti a karrierjét.
Nem csak a nemi erőszak a zaklatás, és nem csak fizikai erőszak létezik amikor lefognak és megdugnak, hanem lelki, pszicholgial kényszerítés is.
És igenis traumatikus élmény ha valahova elmész állásinterjúra és a főnök pénisze vár az ajtóban, akkor is ha rögtön elmenekülsz.
#3 Jól összefoglalta.
Mert persze #2, minden nemi erőszakon átesett egyből képes feljelentést tenni, hiába vannak még mindig sokk hatása alatt... Bárcsak ilyen egyszerű lenne... Tudod, mennyire mérgezőek az áldozathibáztatók? Miattuk sem merik a legtöbben bevallalni.
Akit megerőszakoltak vagy akarnak azok egyből tesznek feljelentést ! - nem, NEM tesznek és tudod, miért?
Mert elmész a rendőrségre, elmondod 1-2-3x. Aztán tárgyalás megint elmondod - akár hónapokkal később.
És közben:
- hogyan viselkedett? --- sétáltam
- tett bárminemű utalást? --- ja, ránéztem, mikor jött vleem szemben
- miben volt? --- kosztümben, mert dolgozok, de nem mindegy? Nincs joga hozzám érni.
- miért ment arra? --- mert arra van a munkahelyem?
- miért járkál egyedül éjszaka, hajnalban? --- nyilván hobbiból mászkálok sötétben, nem mert akkor van vége a műszaknak
- stb.
És ezekkel a kérdésekkel elérik, hogy TE érezd magad hibásnak, TE vagy a "felbujtó", TE vagy a koszos.
NEM ő, a hülye ösztönlény, hanem TE!
Ja, és akkor előtte még a hülye ostoba rokonok is kioktatnak, megmagyarázzák, hogy miért te voltál a felelőtlen, a naiv, a figyelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!