Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a pisiszex? Akiveltörtént ilyen az leírná részletesen hogy hol mikor és hogyan történt? Kort és nemet is légyszi
A pisiszexhez jobb kicsit előkészülni, magad és partnered miatt is, főleg akkor, ha nem csak épp kicsit le akarjátok egymást pisilni, hanem meg is szeretnétek itatni a másik felet a pisitekkel. A pisi ha sűrűbb, emiatt sárgább színű is, és keserűbb-sósabb ízű a töménysége miatt, így ha a pisiszex közben kis pisiivás is lesz, az a partnerednek kevésbé lesz jó az erős rossz ízek miatt . Igyatok sokat, hogy kicsit jobban kelljen pisilnetek, és hígabbá váljon a pisitek ezáltal,de kicsit semlegesebb ízű, vagy édesebb folyadékot igyatok, mert a sörtől és az alkoholoktól például megint keseredik sajnos az íze a pisinek, hiába lesz hígabb, s elvileg kevésbé sűrű. Ha az ivós pisiszexnél kevésbé van íze a pisinek, tartósabban az ivó fél is jobban belemegy ebbe a játékba, s nem csak kényszerből-undorral esetleg, illetve kisebb is az esély rá, hogy esetleg már ki is mondja, hogy ő ezt így nem is vállalja be tovább, mert rossz az íze-szaga...satöbbi...
Ha a partnered szájába szeretnél pisilni, s szeretnéd, hogy megigya, lehetőleg a legkevesebbet pocsékolva, akkor ha tudod , kicsit lassabban, adagokban vizelj, hogy a partnered könnyebben tudja nyelni a pisidet, egyébként ha gyorsan engeded, a fele mellé fog menni . Igaz a partnered is lehet, hogy nem épp egy hetes sivatagi út után van, vedd ilyenkor figyelembe, hogy az ő szomjúsága is hamarabb elmúlhat,mint ahogy belőled kijöhetne az utolsó csepp pisi is, s emiatt is csak a szájára-arcára engedteti inkább egy idő után a pisidet, s nem a szájüregébe, hogy az le is mehessen a gyomrába.
Az én partneremmel már csináltuk már úgy is a pisiszexet , hogy fürdőkádban kellett először őt lepisilnem. Másik alkalommal hanyatt feküdt, fölé guggoltam, onnan pisiltem a szájára, harmadik alkalommal mikor megint ez volt porondon a szexben, akkor is hanyatt feküdt, én az arca fölé térdeltem , hogy a puncim közelebb lehessen a szájához, s úgy kezdtem el pisilni, hogy ő közben nyalta a puncimat. Negyedik alkalommal én feküdtem hanyatt, ő a két lábam közé jött, ott elkezdte nyalni szemből a puncimat, s nekem így hanyatt fekve , puncinyalás közben kellett pisilnem, ő puncinyalás közben nyalogatta le a finoman-óvatosan puncimból kicsorgó pisimet, tehát itt nem szemből ment az ő arcára a pisi, mint a másik, fölé térdelős pozíciónál. A partnerem is pisilt már a számba, az a fürdőkádban csináltuk. Én beleguggoltam a fürdőkádba, ő a kád elé állt, a számba lett helyezve a pénisze, s így kezdődött a pisiszexünk, s mikor maga a pisilős rész véget ért, nekem még őt kicsit orálisan kellett kényeztetnem, hogy a pisiszexnek többféle szempontból is nagyobb legyen az élvezeti értéke.
40/n
Mondjuk és 69-ezés közben szeretem a legjobban.
Gyönyrű a széttárt punci ebben a pózban, imádom nézni (is), és ha közben elindul belőle a nedű :-), még erősebben lüktet a fakam a szájában és ő is szokott ilyenkor kérni egy két pisispriccet belőlem. És nekem már megy álló farokkal is a pisilés.
Egyszóval őrjítően élvezetes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!