Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk titeket mi izgatna egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk titeket mi izgatna egy testesebb nőben?

Figyelt kérdés
Az olyan válaszokat hogy “semmi” légyszi mellőzzétek!

2018. febr. 15. 16:22
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! ❤ (Egyébként a 4. válaszoló linkelt képet olyanra gondoltam, talán az én csípőm szélesebb egy kicsit)
2018. febr. 15. 17:51
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
Dràga 8as válaszoló.Attól hogy van pár egyén ki félrebeszél,hidd el,ha adódna esélyük,nem hagynák ki a kamatyot.Én kifejezetten ímádom ha egy nő teltebb.Vágyok rá,simogatni csókolgatni,nyalni falni.De tudod 40 évesen nekem már mindenki nagypapát mond😞
2018. febr. 15. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
52%

A testes az, hogy van 5 kiló rajta, max 15?

Azokon az, hogy természetesek. De lehetnek izmosak is a zsír alatt még.

A 30 kiló környéke már ocsmány számomra.

2018. febr. 15. 17:56
 14/19 anonim ***** válasza:
imáom nézni kutyapozban ahogy reng az az isteni nagy segg.......
2018. febr. 16. 06:10
 15/19 anonim ***** válasza:
Az nem baj, ha szélesebb kicsit a csípőd. De így már tudok válaszolni. Mert ilyen esetben van formája és kicsit talán még jobban kihangsúlyozza a nőies formákat. Eleve az, hogy több van a nőből is már jó, mert a jóból sosem elég. Iszonyat jó érzés markolni egy nagyobb hátsót és jobb érzés egy puha dolgot magához szorítania egy embernek, mint egy csontosat. Meg én izmos alkatú vagyok és kicsit félnék is egy vékony lánytól, hogy összetörném. De eleve nem is tetszenek a ténylegesen vékony lányokat.
2018. febr. 16. 09:24
 16/19 anonim ***** válasza:
#12: 40 évesen nagypapa? 40 évesen fél évig volt most egy 18 éves csajom (aztán lecseréltem), de kb. ez a 20 év körüli korosztály, akik szó szerint vadásszák a 40 éves palikat (és felvágnak velük a barátnők előtt).
2018. febr. 16. 10:38
 17/19 anonim ***** válasza:

A remegő has, popsi, cicik ahogy lovagol rajtam :D

23/F

2018. febr. 20. 12:16
 18/19 anonim ***** válasza:

Az hogy szép kerek alkatuk van. Ha ölelgeti, szeretgeti őket az ember akkor nem egy izmos fitnesses csajt fogdos, hanem finom puha testrészeket. :) Mellesleg SOKKAL jobb átkarolva csókolózni, vagy fogdosni, kényeztetni őket. De az alakjuk is NAGYON vonzó tud lenni.

22éves duci kedvelő srác.

Remélem segítettem. :)

2018. febr. 21. 14:17
 19/19 anonim ***** válasza:
Engem az izgat ha szűk a puncija és jól tud szopni. De hogy idáig eljussunk kell egy csini arc vagy személyiség
2018. febr. 21. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!