Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van más is akit nőként izgatna...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is akit nőként izgatna, ha a pasijával zabálnak és híznak?

Figyelt kérdés

Izgatna, ha egy kapcsolatban a barátom és én is kontroll nélkül ennénk és hízni kezdenénk. Mit gondoltok erről?

26/N

2018. jan. 30. 15:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
Azt, hogy kissé fura.
2018. jan. 30. 15:43
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
Nagyon egészségtelen, ha ilyen partnerem lenne, akkor rögtön megszakítanám vele a kapcsolatomat.
2018. jan. 30. 15:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Nem !!

Én egy személyi edzővel laknék együtt egy évig :)

Ez jobban izgatna :D

2018. jan. 30. 15:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Azt hogy imádok sportolni meg edzeni. A zabalást meghagyom a disznóknak.
2018. jan. 30. 16:21
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem te alapból már el lehetsz hízva kicsit és ezért kérdezed ezt és látod, hogy csak egyre nagyobb fogsz lenni, ahogy telnek az évek és most erre akarod fogni, hogy "hízzunk együtt" te egyedül is hízni fogsz csak kifogás ez az egész és nem izgalom. Amúgy igen itt az oldalon volt már több ilyen srác, aki szeretné kismalacként felhízlalni a párját, tuti kapsz, majd privit is tőlük. Viszont ők szerintem nem akarnak hízni ez lesz a baj....
2018. jan. 30. 16:23
 6/11 anonim ***** válasza:

Beteljesült az előző "jóslata". Engem felizgat, ha egy csaj kövér és kontroll nélkül eszik, hízik. Viszont aktív férfiként, aki szeret mozogni, én nem zabálnék. Csak a lányt hízlalnám mint egy malacot :). Tudom, hogy extrém, de én nem szégyellem. Ha ez a fétis valakit érdekel, írhat.

26/F

2018. jan. 30. 19:12
 7/11 anonim ***** válasza:
Én is szívesen hízlalnak valakit vagy híznák valakivel együtt. Érdeklődők dobhatnának egy privit(; 17/f.
2018. jan. 30. 20:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. 17/f
2018. jan. 31. 06:41
 9/11 anonim ***** válasza:
Tetszik a kérdező ötlete, ez a fétis bennem is megvan. Ha a vágy erősebb mint a gátlás, írj privátot, beszéljünk! F/30
2018. febr. 1. 12:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Nagyon tetszenek a telt nők, hízhatna amennyit szeretne.
2018. febr. 2. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!