Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan fejezik vajon be a szexet?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fejezik vajon be a szexet?

Figyelt kérdés
Van egy lány, most van a második kapcsolatában, az elsőben úgy védekezett h a srác mindig kihúzta előtte. A lány nem akart gyógyszert szedni és a srácnak meg nem volt jó gumiban. Ezért megbeszélték h így védekeznek. Nem tudom hogyan de nem esett teherbe az évek során. Aztán most van neki egy új barátja, vele is így védekezik. Ilyenkor szerintetek mindig a hasára élvez a srác vagy eléggé változatosan lehet befejezni az aktust ahhoz hogy ne legyen unalmas.

2018. febr. 15. 12:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És ha véletlen vagy direkt szátokba lövel a sperma az se baj? Lenyelitek oszt kész?
2018. febr. 15. 14:10
 12/16 anonim ***** válasza:
de te még szűz vagy, nem?
2018. febr. 15. 15:54
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok szűz, de nem venném a szamba rögtön utána, miután kihúzta belőlem. Meg érdekelt h vajon melyik lehet a leggyakoribb az itt válaszolók szerint ha nem elvezhetnébek punciba. Amúgy megkérdeztem persze tőle, de kiváncsi voltam a válaszokra. Ők a hasra élveznek a legtöbbször, majd szájba esetleg cicire.
2018. febr. 15. 18:00
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha nemis vagy szűz akkor tapasztalatlan, és tájékozatlan 🤔🤔🤔🤔
2018. febr. 15. 18:08
 15/16 anonim ***** válasza:
43%

"Lehet szajba, szarja..."

Húbameg! Azt hittem, hogy túl közel 50 kapcsolaton, meg számtalan egyéjszakáson, nekem már nem tudnak újat mondani a szex témakörben. De úgy látszik, van még mit tanulnom. :-))

2018. febr. 16. 15:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem lesz unalmas, ne aggódj ezen. A punciba élvezés is unalmas lenne akkor. Így inkább változatosabb. Légy kreatív, szenvedélyes. Nem lesz ebből gond, nyugi.
2018. febr. 20. 10:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!