Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Van egy férfi,akivel tavaly szexeltem. Azt hittem ő más lesz. Mindegy. De én szerelmes voltam-vagyok belé. Ő akkor azt mondta nem akar folytatást. Egyszer rámírt decemberbe,most megint rámírt ilyeneket kérdez, hogy hiányzik e nekem. Meg éŕdeklődik. Valahol tudom ,hogy semmi esélyem nála. De mégis mi lenne ha tudñá,hogy szeretem. Szerintetek érdemes lenne elmondani? Vagy semmi értelme ?2018. febr. 14. 22:41
1/5 Mádár0218 válasza:
Ha gondold mond el neki, de mivel azt mondt nem akar folytatást és rád írt később gondolom hogy most épp nincs senkije ezért kéne valaki addig amíg nem lesz egy másik
2/5 A kérdező kommentje:
En is ezt gondolom 1.
2018. febr. 14. 22:44
3/5 anonim válasza:
üríteni jó vagy neki, többre nem kellesz neki...
az a pasi egy szánalmas, gerinctelen görény.
4/5 Mádár0218 válasza:
#3 Feleslegesn mondasz ilyenekt mert nem feltétlen biztos hogy ilyen, csak nagy rá az esély.
Hülyeség sértgetni és elküldeni valakit a pics@ba ismeretség nélkül.
5/5 anonim válasza:
szokásos, a pasi kanos, mindent elmond a lánynak, hogy lefeküdjön vele, lefekszenek, a csaj "szerelmes lesz", mert végre valaki lefeküdt vele meg hát ilyen szép dolgokat nem mond senki (aki nem hazudik), ha nem gondolja komolyan.
Majd a pasi feje kitisztul, elküldi a csajt, de rá pár hónapra megint kanos, zaklatja, de megint eltűnik, hiszen kiverte magának.
Addig is a csaj halál szerelmes és nem tudja mit csináljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!