Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csinálhatnék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,akivel tavaly szexeltem. Azt hittem ő más lesz. Mindegy. De én szerelmes voltam-vagyok belé. Ő akkor azt mondta nem akar folytatást. Egyszer rámírt decemberbe,most megint rámírt ilyeneket kérdez, hogy hiányzik e nekem. Meg éŕdeklődik. Valahol tudom ,hogy semmi esélyem nála. De mégis mi lenne ha tudñá,hogy szeretem. Szerintetek érdemes lenne elmondani? Vagy semmi értelme ?
2018. febr. 14. 22:41
 1/5 Mádár0218 ***** válasza:
52%
Ha gondold mond el neki, de mivel azt mondt nem akar folytatást és rád írt később gondolom hogy most épp nincs senkije ezért kéne valaki addig amíg nem lesz egy másik
2018. febr. 14. 22:43
 2/5 A kérdező kommentje:
En is ezt gondolom 1.
2018. febr. 14. 22:44
 3/5 anonim ***** válasza:

üríteni jó vagy neki, többre nem kellesz neki...

az a pasi egy szánalmas, gerinctelen görény.

2018. febr. 14. 22:46
 4/5 Mádár0218 ***** válasza:

#3 Feleslegesn mondasz ilyenekt mert nem feltétlen biztos hogy ilyen, csak nagy rá az esély.

Hülyeség sértgetni és elküldeni valakit a pics@ba ismeretség nélkül.

2018. febr. 14. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
58%

szokásos, a pasi kanos, mindent elmond a lánynak, hogy lefeküdjön vele, lefekszenek, a csaj "szerelmes lesz", mert végre valaki lefeküdt vele meg hát ilyen szép dolgokat nem mond senki (aki nem hazudik), ha nem gondolja komolyan.

Majd a pasi feje kitisztul, elküldi a csajt, de rá pár hónapra megint kanos, zaklatja, de megint eltűnik, hiszen kiverte magának.

Addig is a csaj halál szerelmes és nem tudja mit csináljon.

2018. febr. 15. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!