Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csinalhatnek mu pinat?
Figyelt kérdés
Szeretnem kiprobalni mielott sexelnek a csajommal#Mu punci
2016. febr. 21. 21:47
2/7 anonim válasza:
Vastag zokniba raksz gumikesztyűt, síkosító és mehet.
Ha nem elég szűk a luk, akk rakj egymásba több zoknit.
3/7 anonim válasza:
Pohárba két szivacs, közé egy zacskó vagy női óvszer, majd egy kis síkosító és mehet a móka. Semmi köze nincs az igazihoz, és ha "jól teljesítesz" vele, az nem jelenti azt, hogy a csajoddal is ugyanolyan jól fogsz. Én nem így csinálnám a helyedben...
22/L
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Miert nem veszel egyet? Par ezer ft-ert mar nagyon jokat lehet kapni es online is meg tudod venni ha nem akarod szemelyesen a sexshopban
6/7 anonim válasza:
Nem egy nagy kaland. Nekem van, de nem használom. Nagyon zavar h hideg. Hiába áztatom elöttelangyos vízbe, kihül.
7/7 anonim válasza:
Nem tudom 6-os a tied mibol keszult de az enyem az kb 10mp-ig hideg es utana felveszi a testem homersekletet.
Nem lehet azt mondani, hogy jobb az igazinal, de a kezemnel sokkal jobb, ha pedig nem tudok a parommal sexelni akkor ez tokeletes segitseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!