Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy lefekszetek egy olyan illetővel akinek van valakije es ti evvel tisztaban vagytok?
Figyelt kérdés
Elég erkolcstelen dolog szerintem . Ha egy nő csinalja akkor az egy nagy "K" az emberek szemében... Na és ha a ferfi csinalja?? Ő micsoda?? Egy f*reg?? Igazabol ferfinek se nevezhető az ilyen szerintem. Ti hogy gondoljatok?2018. febr. 14. 13:20
11/15 anonim válasza:
Szerintem ott, ahol valami el van rontva a kapcsolatban, nem a harmadik fél a hibás. Vagy az otthoni kommunikáció, vagy a szex, vagy csak összességében a szerelem már nem az igazi, és mással vígasztalódik az egyik fél. Én még nem voltam ilyen szituban, nem is szeretnék. Amíg menthetőnek tartom a kapcsolatot addig nem szakítok, és pláne nem leszek mással, ha meg már kilátástalan a dolog akkor szakítok, és úgy keresek idővel valaki mást. De engem megölne a bűntudat ha sunyiban a másik háta mögött félredu*nék... Se magamról, se a páromról nem tudom elképzelni azt, hogy bármilyen szituációban félrelépne, akkor előbb szakítanánk egymással, de egy seggel nemlehet két lovat megülni. :D És én ehhez tartom is magam, van bennem annyi gerinc, hogy nem alázom meg így a másik felet soha semmilyen körülmények között se, és ezt fordítva is elvárom.
12/15 anonim válasza:
Egy szemely ne alljon le olyannal aki csaladi eletet folytat meg ha a pasi akar is vled tolled valamit. Ne . Mert az asszony bosszujanal nincs rosszabn marmint a megcsalt nonel nincs rosszabb addig megy meg vert nem lat. Nem ajanlom .tapasztalat
13/15 anonim válasza:
Mekkora egy féreg a 8-as kommentelő, de a nő is.
14/15 anonim válasza:
"Megbeszéltük hogy titokban leszünk együtt, senki ne tudja meg, a kapcsolatunkat nem akarjuk továbbra sem felrúgni, és főleg nem akarjuk a párunkat ezzel megbántani. "
Tipikus példája a gerinctelen, gyáva, kapcsolatfüggő embereknek.
15/15 anonim válasza:
Akik ezt teszik, azok olyanok mint az állatok.
Nem tehetnek róla hogy nem tudják a megcsalt félnek kifejezni hogy már kialudt a láng.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!