Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasim meleg vagy biszex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasim meleg vagy biszex?

Figyelt kérdés
Terpeszt mint egy ribi és azt várja hogy a seggét nyaljam. Kiábrándító
2018. febr. 14. 12:20
1 2
 11/14 Lassmich Ruhe ***** válasza:
100%
8-as válaszolónál a pont, nem illetek össze szexuálisan, illik ezt fel/beismerni, komolyan és nagyon őszintén megbeszélni, és ha a konfliktus nem oldható fel (egyikőtök sem akar továbbra sem önszántából és jó érzéssel nyalni), akkor úgyis bukó az egész.
2018. febr. 14. 13:46
 12/14 anonim ***** válasza:
81%

És az nem férfiatlan amikor Análisan akarja a szexet? És úgy közösülni mint a homoszexuális pasik?

Hidd el nagyon sok heteroszexuális élvezi a prosztata masszázst

A tiszta ánusz és gát kényeztetését simogatást nyalogatást

Egyszer úgy szoptam le a párom hogy vegyítettem gát nyalással és prosztata masszázzsal. Olyat élvezett hogy bele remegett az egész teste.

Jah és az én párom nem kért meg rá. Magamtól csináltam

24N

2018. febr. 14. 13:50
 13/14 anonim ***** válasza:
30%
Fuj de undorito!!! Biztos homokos, en ilyet meg nem hallottam
2018. febr. 14. 14:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha szép feneke van akkor megérdemli.
2018. febr. 14. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!