Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Babaarcom van. Elvesztettem az önbizalmamat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kezd kicsit elegem lenni. A lányok folyton azt mondják hogy "babaarcom van" meg "fiatalnak nézek ki" viszont olyannal dobálóznak hogy sokkal érettebb felfogásom van és az idősebbek példát vehetnének rólam. Viszont nem találok senkit. Már a sokadik nő utasít vissza úgy hogy helyes vagyok, cuki, meg jó a felfogásom de sajnos túl fiatalnak nézek ki. Kb az önbizalmam a nullán van. Es fogalmam sincs mit kéne tegyek. Azbarcszörzetem is minimálisan nő de legalább az is valami... Szerintetek mit tegyek? Igazából rohadtul zavar hogy az összes nő nyavajog itt egy normális férfi után de ha megtalálják akkor megy a lepattintás... gusztustalan.2018. febr. 14. 12:15
1/9 anonim válasza:
Pont úgy beszélsz, mint exem. Kajak mintha őt hallanám😂
2/9 anonim válasza:
Ismerkedj 16-17 éves csajokkal.
3/9 A kérdező kommentje:
1. hát ez van :/. Bár szerintem nem ő vagyok :D. Elég paradox.
2. hát nem tudom, a többségük pont nem elég érett egy komoly kapcsolathoz, sőt semmilyen kapcsolathoz..
2018. febr. 14. 12:59
4/9 It's My Life válasza:
Ugyan ez van velem is sajnos..
5/9 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a hisztit... nekem például kimondottan a babaarcú pasik jönnek be, és vannak más lányok is, akik így vannak ezzel.
6/9 anonim válasza:
Ezt csinálták velem is 16-27 25évesen kiparancsoltak a felnőtt termál medencéből 25évesen Csisztapusztán,aztán kijöttem a katonaviselt 183centimmel,aztán nem vigyorgott hanem bocsánatot kért zavartan..
7/9 A kérdező kommentje:
Na az fsza... En most vagyok 20 éves es 174 centi, de kb 16 nak neznek...
2018. febr. 26. 18:10
8/9 anonim válasza:
Nyugi minél nagyobb gazember vagy,annál jobb vagy.Csak az erő és a hatalom és státusz izgatja őket és az ezt kisugárzó alak.Ne ringasd magad álmokba teljesen felesleges,csomó évet elpazaroltam rá.
9/9 anonim válasza:
Olvasgass Charles Bukowskyt.Megtudod milyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!