Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak miért jó illatú a puncijuk?
Figyelt kérdés
2018. febr. 13. 16:59
3/12 anonim válasza:
Én pl oda is fújok parfümöt mosamodás után. Néha meg is fésülöm (amikor nincs borotválva)
4/12 anonim válasza:
Közvetlenül zuhany után nincs semmilyen illata, legfeljebb a tusfürdőt érzem. Épp ezért szeretem, ha szex előtt csak sima vízzel tusolnak le és várnak még 4-5 órát. Olyankor a legcsábítóbb. :)
5/12 anonim válasza:
Megvadít a pöcök szag, amikor buszon vagyok vagy metrón bárhol a boltban és tüzel a kedves, akkor szimatot fogok és megérzem a tocsogós nuni illatát. Extra jó a szimatom. Rástartolok és meghódítom az egyént általában össze is jön ilyenkor a dolog.
8/12 anonim válasza:
Nem tudom, de megőrülök a nuna illatáért. Fantasztikus teremtmény. :)
9/12 anonim válasza:
Szubjektiv. En ereztem mar budoset, noi mosdoban.
10/12 anonim válasza:
Aki szerint jó illatú, az még sosem szagolta. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!