Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyert nem veri ki előttem a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyert nem veri ki előttem a pasim, mikor ez engem izgat es szeretném nézni?

Figyelt kérdés
Szegyenlos?
2018. febr. 13. 10:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Miért van az, hogy egy normális pervi csajnak ilyen mulya gyerek jut. Egy normális pervi pasinak pedig általában egy prűd csaj?! Amúgy az. Szégyenlős mulya kis gyerek.
2018. febr. 13. 10:56
 2/13 anonim ***** válasza:

Szégyenlős,ennyi.

Engem pont izgatna,egy csaj elött,,,nem vagyunk egyformák.

2018. febr. 13. 10:57
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert ha ott vagy akkor csináld neki te, ez olyan h minek kézzel mosni mikor van mosógép is.
2018. febr. 13. 10:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Hülyeség hogy csinaljam én! Mert csinálom szivesen de jo lenne ha a végén pl. a számba verné. De ez sem
2018. febr. 13. 11:23
 5/13 anonim ***** válasza:
Kérted már rá?
2018. febr. 13. 11:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Igen kértem!
2018. febr. 13. 11:29
 7/13 anonim ***** válasza:
Szerintem a poszttraumás stressz szindróma miatt zárkózik be, amit az okozott, hogy egyszer meglátta a helyesírásodat.
2018. febr. 13. 11:34
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de én vettem már ki a párom kérésére...no meg őt is kértem, hogy kényeztesse magát, olyan szexi. Nagyon prűd, ha ennyit nem tesz meg...
2018. febr. 13. 11:54
 9/13 anonim ***** válasza:
aki a mosógépes hasonlattal jött....el lehet kezdeni egyedül, aztán a barátnője pár perc után beszállhatna segíteni....nem értem hol itt a probléma..
2018. febr. 13. 12:32
 10/13 anonim ***** válasza:
Én szívesen vertem volna a csajomnak, akár a szájába is, de egy alkalmat kivéve nem nagyon akarta :D
2018. febr. 13. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!