Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám elfogadni azt, hogy kicsi a mellem?
Fogadjunk, hogy nem is olyan kicsi? :P
Domborodik?
A kicsi mell nem olyan nagy probléma, nekem bejön, ha nem ólajtónyi tejcsárdákat ringat a nő. Az persze kell hozzá, hogy a belső tulajdonságai is vonzóak legyenek, egy nem csak a szexre irányuló kapcsolatnál nem a külső a legfontosabb tényező. Kell a fizikai vonzódás, de csak az kevés egy párkapcsolathoz.
Én pasi vagyok. Sajnos nekem meg kellett küzdenem azzal a problémával, hogy átlag alatti a méretem. De manapság tudom, hogy többet kellene orálisan kényeztetni majd az imádott nőt, amit nem mellesleg imádok is. Illetve ha igazán jó orgazmust akarok neki okozni behatolással, akkor be kellene szereznem majd egy péniszrátétet. Igaz, abban a pasi nem sokat érez az egészből, de ha ki akarom elégíteni a páromat, az önzőség nem nyerő hozzáállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!