Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi a baj avval ha a paromat igy becézgetem?
Figyelt kérdés
Mar 2 eve folyton úgy hivom hogy "nyuszifejüm" amugy ferfi es 30eves...
Nyilvanosan nem szoktam de nagyon nagyon ritkan kicsuszik a számon . Azt mondta h ez ciki neki
2018. febr. 12. 15:40
2/5 Heart of Darkness válasza:
Szerintem nincs gond vele, nekem az "avval" van bajom.
3/5 anonim válasza:
Az "avval" helyes.
A magyar helyesírás szabályai, 12. kiadás, 44. pont
Mind az igék, mind a névszók toldalékos formái között vannak olyan kettős alakok, amelyek a köznyelvben egyaránt használatosak. Írásban is helyes tehát mindkét forma.
...
ezzel – evvel, azzal – avval."
4/5 anonim válasza:
A kérdés hogy mindig ciki volt vagy csak az utóbbi időben? Fura lenne ha csak most zavarná... Szerintem ha nekem egy becézési forma nem tetszik akkor már az elején szólok de ha mégis a párom száján kicsúszik akkor tuti nem kapom fel a vizet. Nekem is volt olyan barátnőm aki nem szerette hogy "cicám" aztán én is néha így hívtam. Ha minden renben ez nem szabad hogy óriási gondot okozzon szerintem.
5/5 anonim válasza:
Semmi gond ezzel. Èn a barátnőmet lucskos luknak hívom. Na az néha idegesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!