Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg fogom csalni a párom, rettenetesen érzem magam?
Sziasztok. A szitu elég bonyolult, együtt vagyok vele már egy éve, de az utóbbi időben nagyon ellaposodott a kapcsolatunk, pedig én dolgozom/dolgoztam rajta, hogy ez ne történjen meg. Ő neki így jó, szerintem már ő sem érzi a tüzet köztünk, de nem is próbál semmin változtatni. Múlt hónapban csinált egy mocskos dolgot, amit megbocsátottam neki, ígérte, hogy megváltozik csak ne hagyjam el. Hát nem tettem, kitartottam mellette, de minden ugyanolyan maradt. Mindeközben összehozott a sors egy férfival, aki nagyon vonz, de csak testileg. Nem tudom mit csináljak, mert még érzek valamit a párom iránt, de ez a másik pasi elbűvölt...
18/L
Szakíts először...mi akadályoz meg benne.
Csináld korrekt módon a dolgokat, legalább lelkiismeret furdalás nélkül jössz ki a dologból.
Egyrészt sok olyan fiúval/férfivel fogsz még találkozni aki vonzó, meg kell tanulnod uralkodni magadon.
Másrészt pedig legközelebb olyat válassz magad mellé akiért megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!