Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bajom az anális sextől ha amúgy élvezem? Óregkoromra v. vmi kb heti 1-2x csináljuk
Tudtommal a bu-ziknak sincsen bajuk,pedig azok akár napi szinten se-ggbenyomják egymást.
szóval ha nem állat módon megy mindig akkor semmi bajod nem lesz tőle.
ha undorító részletekbe akarunk menni,akkor minden nap kakilsz.
akkor is kitágul viszonylag elég rendesen gond nélkül.
gondolom nem órákon keresztül van farkalva a feneked,10-15 percet nem állat módon szerintem tolerálni tud a női fenékluk akár heti több alkalommal is.
gyors válasz: nem
nem fogsz kitágulni, nem ettől lesz aranyered sem, semmi bajod nem lehet tőle ha jól csináljátok.
És mivel írtad, hogy élvezed, valószínűleg jól csináljátok.
Higiénia, síkosítás és türelem. Ennyi kell hozzá.
Szerintem a heti két alkalom az sok. Mi havi egyszer csináljuk, de akkor sem durván, és nem tágít ki engem. Aranyerem sincs tőle, de az egyik barátnőm egyszer csinálta és lett neki, úgyhogy ebben is számít a genetika.
32N
"Lehet bajom az anális szextől....."
Már van bajod, mégpedig hogy nem vagy normális. Persze csak ha nő vagy. Ha meg a terhességet akarod így elkerülni, arra vannak jobb módszerek.
Ha férfi vagy és mégis a farkakat szereted, akkor nincs választásod, nincs más erre alkalmas lyukad. Akár lesznek következményei, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!