Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vonzóbbá tud tenni egy kis mellű lányt, ha erős szexuális kisugárzása van?
Figyelt kérdés
2018. febr. 9. 21:20
11/15 anonim válasza:
Én eleve a kis melleket szeretem, szóval lehet egy lánynak erős szexuális kisugárzása, ha nagyok a mellei, nem fog vonzani.
12/15 anonim válasza:
Nálam már a kis mell is erös kisugárzást jelent:-)
13/15 anonim válasza:
Én is a félalmácskákat szeretem:)
14/15 anonim válasza:
Számomra az összhatás a fontos.
Kimondottan imádom a pici (akár alig, vagy semmi ) cicik látványát, pláne filigrán alkaton, de egy telt lány is nagyon szép, vonzó tud lenne nagyobb mellekkel. DE, ha egy mosolytalan, ápolatlan arcú, közönyös, buta tekintetű valaki néz rám akkot bármekkora melle lehet akár a legcsodásabb alkattal, érdektelen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!