Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Potencianövelő! 23cm. Most akkor én mit csináljak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez kb annyira hihető, mint egy politikus szava.... de tegyük fel, ha igaz lenne, mint csinálhatnék én, amikor alapból 23 cm?
2018. febr. 9. 17:58
1/11 anonim válasza:
gingko,muira puama,damiana és csili 12mg mindegyikből
ennyi
2/11 anonim válasza:
aki ezt elhiszi azt kivegeznèm...
kivetel ha 13ev alatti.. 34ffi
3/11 anonim válasza:
Neked a 23 ból 16 ot csinál.
Vagy 30 at. Azt irány a lovarda.
4/11 Béla. A Király. válasza:
Ez mindenképp zsákutca. Ha hat, akkor rábäsztál, mert még nagyobb lesz, én nem akarnék nagyobbat, és elhiheted, hogy nekem se kicsi. Ha hat, csak nem úgy, akkor lerohad a tököd. Ez se szerencsés. Ha nem hat, akkor meg kidobott pénz. Inkább elköltöm a barátnőmre.
5/11 anonim válasza:
Lehet hogy kicsit megpiszkálja a keringést.A péniszmasszírozás tényleg bevált nekem.
6/11 anonim válasza:
Rámentem a képre és jött is a riasztás a vírusirtómnál.
8/11 anonim válasza:
Most mi a problémád az hogy 23 cm és nincs partnered mert túl nagy
Vagy neked már meg van 23 cm és nem próbálhatsz ki ilyen pénz lehúzós szarokat?
24N
9/11 anonim válasza:
Most akkor potencianövelő vagy farokhosszabbító? Azért nem mindegy ám.
10/11 anonim válasza:
Ebben az esetben megkétszerezi a méretet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!