Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a barátnőm nem vonzódik hozzám?
Közel 4 éve vagyunk együtt, én 19 Ő pedig 18 éves. Még egyszer sem feküdtünk le. Többször már felhoztam ezt neki, de Ő sosem akarta, és a múltkor azt mondta h egyáltalán nem érzi úgy h szeretne lefeküdni velem, máskor pedig tereli a témát. Orális sexet is max 2 percig hajlandó csinálni, közben pedig állandóan törölgeti a farkam. Teljesen frusztrál az egész dolog, de Őt nem nagyon érdekli. És ha kicsit is egymáshoz "nyúlunk", akkor is mindig én kezdeményezek. egfigyelte már h ha hetekig sem érek hozzá akkor sem kezdeményez vagy mondaná h szeretne valamit.
Velem lehet a probléma, mit csináljak másképp? Próbáltam kedvesen elmondani, határozottan stb. Semmi sem segített :/
Jaj, szegénykém! Hát miért vagytok együtt 4 éve, ha ő nem vonzódik hozzád!? Megértem, ha vársz rá x ideig, de ez már túlzás! (Nőként mondom).
Fölöslegesen raboljátok egymás idejét. Jobb lenne, ha szakítanátok, és keresnél egy olyan lányt, aki örömmel le is fekszik veled, nem csak az agyad húzza, ő meg talál majd egy srácot, akihez tényleg vonzódik is. Nagyon fiatalok vagytok, előttetek az élet, annyi szabad csaj/srác mászkál a világon, bőven válogathattok! :)
Süket vagy. Azzal, hogy hagytad, hogy négy évig ezt művelje veled teljesen leromboltad elötte a férfiúi tekintélyed.
Ilyen esetben a legjobb amit tehetsz, hogy elkezdesz bulizni, csajokkal ismergetni. Ha nem lakik messze, akkor két perces cumikra azért még érdemes beugrani hozzá, de utána tipli. De ezen kívül redukálj minden vele való foglalkozást szinte 0-ra és főleg ne költs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!