Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az afrikai pasiknak miért 20-30centis a szerszáma? N
Figyelt kérdés
Az európaiaknak meg mitől kisebb :D ha jól tudom a feketéknél egyáltalán nem ritka a nagy méret.2018. febr. 8. 22:47
11/18 anonim válasza:
Ha elméletet kéne rittyenteni köré, én azt mondanám, hogy azért nagyobb a farkuk, mert ott nagyobb a hőingás ami nem jó a spermáknak, meg nyilván a magzatnak sem, ezért a természet úgy intézte, hogy beljebb kerüljön a nő méhe, közel az állandó maghőmérséklethez, a műszer meg ehhez igazodott. De ez csak okoskodás, nem tudom az okát, de amúgy ott is ugyan úgy van szórás.
31/f
13/18 anonim válasza:
Azért, hogy a zebra ne rúgja meg.
14/18 anonim válasza:
Átlagban nem nagyobb. Statisztikák igazolják, meg élőben hallottam is már. Európában valóban hasonló az átlag mint Afrikában. Bárhol meg tudod ezt nézni. Mellesleg csak Szomáliában nagyobb az átlag mint Magyarországon. Bár az tény, hogy igazán nagy az gyakrabban előfordul náluk, mint az európaiknál, de pont ezért soknak, meg kisebb mint nálunk. Régen azzal magyarázták, hogy azért mert primitívebbek. Ezt nem úgy kell érteni, hogy ostobábbak, hanem kisebb genetikai diverzitáson mentek keresztül és archaikusabbak. De ez ott dőlt meg, hogy az északiakra is igaz ez és rájuk is ezt mondták. Ellenben ha megnézed a skandinávok méretét, hát kisebb kicsivel mint az európai átlag. Pedig pl a norvégok halpogruop vizsgálatát megnézed, akkor kb 1%-ban tartalmaz homo spaiens neanderthalensist. Meg eleve rossz feltételezés azért is szerintem, mert a főemlősöknek kisebb arányaiban mint az embernek. Bár nyilván ők egy másik ág, csak az egyik korai főemlős ősünk volt közös. Bár szerintem az előembereknek sem volt nagy. De nem csak a pénisz méretük hiedelem. Nézd meg az átlag magasságot. Lehet, hogy van egy-két törzs, mint pl a maszájok mint legmagasabbak, de átlagban az afrikai négerek nem magasak. A hollandok az egyik legmagasabbak a világon, de az angolok sem éppen kicsik, a száz vérnek köszönhetően. Innentől kezdve nem nehéz kitalálni honnan is jött az Amerikában élő négerek magassága. Csak nem onnan, hogy keveredtek a temérdek angol és holland telepessel?
15/18 anonim válasza:
Valószínű biológia, a délebbi állatoknak nagyobbak pl a füleik mint pl az afrikai elefánt, nagyobb így a hőleadó felület ideálisabb a folyamatos hőséghez. Lehet ez is azért van.
16/18 anonim válasza:
Szép lenne, ha ott akarnál leadni hőt, ahol alap állapotban nem jó, ha nagy hő van. Egyik állat sem ott ad le hőt. Ez szerintem csak véletlen. Sem evolúciós hátrányt, sem előnyt nem képez, így nem szelektálódott ki. De továbbra is, átlagban nem nagyobb. Meg eleve Kelet-Európa és Franciaország vonalában ugyan akkora az átlag. Itt milyen hőt kell leadni? Bár tény, hogy Franciák 40%-át az elmúlt 150 év bevándorlásából adódóan etnikumok teszik ki. Ebből legalább 15% fekete.
17/18 anonim válasza:
Nem arra gondoltam, hogy ott ad le hőt csak ez ilyen biológia dolog, hogy a délebbi állatoknak nagyobbak a "kilógó" testrészeik, mint az állatoknál jellemzően a fül vagy ilyesmi.
18/18 anonim válasza:
nem akkora a szerszámuk ennyi a magyarázat vagy arra mi a magyarázat hogy az ég bordó? 0 val nem osztunk ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!