Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti is megbámultok egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti is megbámultok egy srácot amikor a vízből jön ki vizes gatyával és kidudorodik a szerszáma?

Figyelt kérdés
Mármint utánna ti is megbeszélitek egymás közt hogy "hú láttad mekkora volt annak a srácnak" meg ilyenek?

2017. júl. 19. 09:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
79%

Ha valamiért, megakad rajta a szemem, természetesen végigmérem a férfit diszkréten...Miért is ne?

A szemet is jó néha legeltetni, sőt... egyébként is hűséget esküdtünk, nem vakságot!

2017. júl. 19. 09:05
 2/13 anonim válasza:
73%
Én a helyesebbeknek mindig megnézem, nagyon szexi tud lenni
2017. júl. 19. 09:08
 3/13 anonim ***** válasza:
68%

Minden férfit "megbámulok", de nem feltűnően és po#tlanul. Így a vízből kijövő vízes gatyás férfit is megnézem akinek elől dudorodik.

Ha párkapcsolatom lenne akkor sem fogok bekötött szemmel járni. Szóval ugyan úgy megnézném az ellenkező nemet. Ezt a barátom is megcsinálhatná - hogy megnézi a nőket - nem zavarna sosem.

19/L

2017. júl. 19. 09:10
 4/13 anonim ***** válasza:
37%
Igen.
2017. júl. 19. 09:43
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat lányok :) 22F
2017. júl. 19. 10:55
 6/13 anonim válasza:
59%
Maximum szolidan, egy pillantással. Nem úgy mint ahogy néhány srác teszi nyálcsorgatva. :D
2017. júl. 19. 11:00
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Ritkán szoktam megnézni a pasikat strandon, mert ha belefeledkeznék...nagyon be tudok indulni, főleg, ha nincs párom...

De be kell valljam párszor akadt olyan, helyzet, hogy erősen össze kellett harapni a számat, mert eszméletlenül megkívántam azt, amit láttam...

2017. júl. 19. 11:16
 8/13 anonim ***** válasza:
54%
Megnézem, igen, de nem beszélem meg másik lányokkal:D maximum hogy hmm az helyes srác, de azt hogy mekkora a szerszám azt soha
2017. júl. 19. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:
41%
Én is meg szoktam bámulni némelyik pasit, az sem zavar, ha észreveszi. :D
2017. júl. 19. 11:44
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi lányok megy mindenkinek a zöld pacsi :) azért jó tudni hogy szebbik nem is szereti legeltetni a szemét nem csak mi :)
2017. júl. 19. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!