Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti is megbámultok egy srácot amikor a vízből jön ki vizes gatyával és kidudorodik a szerszáma?
Ha valamiért, megakad rajta a szemem, természetesen végigmérem a férfit diszkréten...Miért is ne?
A szemet is jó néha legeltetni, sőt... egyébként is hűséget esküdtünk, nem vakságot!
Minden férfit "megbámulok", de nem feltűnően és po#tlanul. Így a vízből kijövő vízes gatyás férfit is megnézem akinek elől dudorodik.
Ha párkapcsolatom lenne akkor sem fogok bekötött szemmel járni. Szóval ugyan úgy megnézném az ellenkező nemet. Ezt a barátom is megcsinálhatná - hogy megnézi a nőket - nem zavarna sosem.
19/L
Ritkán szoktam megnézni a pasikat strandon, mert ha belefeledkeznék...nagyon be tudok indulni, főleg, ha nincs párom...
De be kell valljam párszor akadt olyan, helyzet, hogy erősen össze kellett harapni a számat, mert eszméletlenül megkívántam azt, amit láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!