Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik már nem szexelnek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik már nem szexelnek a parjukkal/felesegukkel/ferjukkel azok ezt, hogy elik meg es, hogy kezelik?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok kérlek, illetve nemet. Köszönöm!
2018. febr. 7. 23:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Semmi baj, csak érdekelt volna, hogy ez, hogy alakult ki, de megértem, hogy nem akarod kiírni. Viszont nagyon szomorú, hogy vannak ilyen párok, nem is kevesen. Gondolom beszélgetés volt már köztetek erről... Párterápia esetleg? Nem nagyon tudom, hogy lehetne máshogy kezelni szerető nélkül, azért a maszturbálás mégse ér fel egy jó szeretkezéssel. Mert intimitás nélkül szerintem baromira meg lehet keseredni, remélem találsz megoldást.
2018. febr. 8. 00:28
 12/13 anonim válasza:
Ilyenkor keresnek maguknak a felek egy szeretőt. Tapasztalatból tudom.
2018. febr. 8. 08:05
 13/13 Lassmich Ruhe ***** válasza:

Ha nem akarod leírni részletesebben akkor viszont botor dolog volt feltenni a kérdést, hiszen ez olyan mintha azt kérdezem szereted-e a hajót. Nem a hajóKAT, hanem a hajót. De melyiket? A kajakot, az evezős csónakot, a motoros csónakot, a Yachtot, vagy a Titanicot? Esetleg egy Rolls-rolls motoros vontatóba vagy beleállva mert műszakilag ez érdekel, vagy egy kecses balatoni vitorlásba? Mindegyik hajó, de mégis mind más. Én nem mondom meg hogy melyikre értettem, Te meg nem tudod, így van jó válasz szerinted??

Pont úgy, mint a Te problémád. A feldolgozás kulcsa nagyban függ attól, hogy miből ered maga a probléma. Vannak-e még érzelmek, vagy nincsenek? Meg akarom-e menteni ezt a kapcsolatot, vagy sem? A másik fél meg akarja, vagy sem? Szeretet megvan még, vagy az sincs már sehol? Gyerekek óta kezdett kialakulni, vagy egyéb trauma, valami undort váltott ki valamelyik félben a másik iránt? Libidó probléma okozza? Lehet hogy azért alakult így mert valamelyik fél már eleve megkapta máshol is azt a fajta intimitást amit otthon már nem? (lehet még vagy ezer oka de nem volt kedvem többet gépelni)

Szóval kérdezni is meg kell tanulni... Ha még így, anonim módon sem mered rendesen leírni a problémát, akkor felesleges terhelni a világhálót.

2018. febr. 8. 08:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!