Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha nem tudok kielégülni?
Eddig nem volt még hüvelyi orgazmusom. A barátom szex után ha végez nem gondol arra, hogy esetleg nekem is be kéne fejezni a dolgot. Egyrészt nem tudom ezt hogy közöljem finoman. Másrészt ilyenkor egész nap a szexen jár az eszem, nagyon kielégületlennek érzem magam és ez már 2 hónapja így van. Emiatt az önkielégítést sem élvezem és nem is kívánom. Az ujjam ilyenkor már nem elég nyilván érthető okokból.
Hogyan kezeljem a helyzetet?
19/L
Kommunikáció a barátoddal?
Partnercsere?
Ket honap?
Cica.... te szetrakod a labad neki rendszeresen. Elejen felszopod, a vegen a szadba elvez s te meg szegyenlos vagy megmondani neki, hogy gyere nyaljal mar ki rendesen? Hm?
Na jo, egy tanacs. Csak hogy meg mutasd neki, hogy hogy nezel ki igazan felizgatva es a vegen orgazmus kozben csinald igy legkozelebb: az elejen szopoe egy kicsit, hogy kedve legyen. Aztan kered hogy most nyaljon nagyok erzekien. Nem 69! Aztan ha mar bemelegedtel jelezd hogy most intenzivebben, gyorsabban, az ujjaval IS (!), s egeszen orgazmusig. S a vegen mondjad neki: ilyen ha igazan elvezem. Ertem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!